USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині засудили чоловіка, який побив рідну маму

2 Травня 2013 08:45
Волинянин, будучи нетверезим, побив матір.

Працюючи на деревообробному підприємстві, він непогано заробляв, а відтак регулярно дозволяв собі випити, - повідомляє «Волинська газета».

Коли мати знову побачила сина «під мухою», між ними зав’язалася словесна перепалка. Не знаходячи кращих аргументів, молодик ударив жінку у вухо та обличчя і пішов із квартири.

Через години три він повернувся і вирішив продовжити з’ясування стосунків із матір’ю. Спрогнозувати, чим усе закінчиться, було не важко. Адже чоловік перебував на обліку у міськвідділку міліції як особа, що вчиняє насильство у сім’ї. Відтак і цього разу фіналом сімейної сварки стало побиття матері сином.

Молодик ударив жінку в обличчя, від чого вона впала. А потім продовжив гамселити матір кулаками й ногами.
Згодом правоохоронці констатували у постраждалої тілесні ушкодження у вигляді синців вушної раковини, лобної ділянки справа, крововиливи та садна слизової оболонки верхньої та нижньої губи.

Проте під час судового засідання мати просила не карати суворо її кривдника. Адже той мусить виплачувати аліменти своїй маленькій доньці. А ще благала призначити таке покарання, яке би було пов’язане з постійним контролем її сина працівниками правоохоронних органів.

Відтак, Луцький міськрайонний суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 125 частини 1 ККУ («Умисне легке тілесне шкодження») та засудив зловмисника до 100 годин громадських робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
TheРоман Показати IP 2 Травня 2013 16:44
Я б йому руки повідрубував...
ugg black friday Показати IP 1 Грудня 2013 02:31
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus