USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На волинянку напав бобер, жінка потрапила до лікарні

30 Квітня 2013 11:56
Бобер напав на волинянку. Із рваною раною стегна жінка потрапила до лікарні, - інформує Волинська газета.

Мешканка села Навіз Рожищенського району Олена Полячук поралася по господарству на власному повір’ї, як неочікувано на жінку скочив бобер.

Як тварина опинилася біля сільської оселі – невідомо. Однак Олені Семенівні, каже, довелося пережити не лише справжній шок: у тяжкому стані вона втрапила до лікарні зі рваною раною стегна.

Зауважимо, за кілька хвилин бобер здатен перегризти стовбур дерева, тому укус тварини, кажуть медики, міг бути дуже небезпечним. Зараз жінка перебуває вдома, однак усе ще продовжує лікування.

А бобра у момент нападу вдалося вбити. Ветеринари забрали його на експертизу.
Випадок шокував усе село. Подібних історій тут не пам’ятають. Однак те, що бобрів на волинських водоймах розвелося чималенько, – очевидно.

До речі, за повідомленнями білоруської газети «Вечерний Брест», нещодавно від укусу бобра помер мешканець Бреста. Так, трагічно закінчилася спроба сфотографуватися з твариною, яку мисливці побачили біля ставка. Довезти до лікарні постраждалого не вдалося. Він помер від великої втрати крові: бобер перекусив білорусу стегно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Bobryk Показати IP 30 Квітня 2013 12:11
Я теж колись виросту і стану злюкою бобром. Але на волинянок нападати не буду.
Ти голубий до Bobryk Показати IP 1 Травня 2013 11:42
убий бобра - врятуй дерево

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus