USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Начальник міськво Калуш таки брав хабара. Притім, тричі

18 Березня 2010 14:34
Співробітники обласного управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю затримали під час отримання хабара начальника управління освіти Луцького міськвиконкому Сергія Калуша.
Як повідомляє газета «Волинь-нова», із достовірних джерел стало відомо, що злочинна діяльність цього посадовця була під пильним контролем правоохоронців. Принаймні, три останні місяці, відколи в його службовому кабінеті з дозволу відповідних органів були встановлені спеціальні камери відеонагляду.
Камери й зафіксували кілька фактів зловживань службовим становищем головним освітянином обласного центру. Із зрозумілих причин (поки триває слідство) події, які зняті на плівку, не коментуються.
Хоча ходять чутки, нібито фігурує три факти отримання хабара. Останній зафіксовано 15 березня. У передобідній час у службовий кабінет Сергія Калуша навідались правоохоронці, які й засвідчили факт одержання державним службовцем 500 гривень в обмін на якусь послугу.
Прокурор Луцька Олексій Решетник у розмові з кореспондентом підтвердив факт отримання хабара і те, що прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 368. Запобіжним заходом щодо підозрюваного обрано підписку про невиїзд.
Заступники Луцького міського голови Лариса Соколовська і Анатолій Пархом\'юк на вівторковій апаратній нараді вирішили не коментувати скандал щодо начальника управління освіти. За їх словами, точно не знають, у чому звинувачується Сергій Калуш.
Очевидно, що перший заступник Луцького міського голови мала на увазі і недавнє звинувачення у хабарництві начальника управління житлово-комунального господарства округу «Луцьк-Схід» Юрія Ющука, який підозрюється у вимаганні хабара в сумі 200 доларів у місцевого бізнесмена.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
глядач Показати IP 18 Березня 2010 15:34
а шо духу бракнуло закрити чиновника чи "доказів" нема прокурорів переконати?
xz Показати IP 18 Березня 2010 17:17
якій же він керівник і як може керувати освітою міста, якщо навіть хабара взяти неможе...))) ТРИ МІСЯЦІ з нього павоохоронці сміялись... лапух))) невже при такій теплій посаді та зарплаті в 5 тис. ще хочеться взяти 500??
депутатка Показати IP 18 Березня 2010 18:30
Є записи у правоохоронців як передавав нахабарене Шибі. Але хоче всю вину взяти на себе.
знаючий Показати IP 18 Березня 2010 19:31
Ні не духу забракло,а стало страшно,що в СІЗО "здасть" всю свиту- і Шибу,і Пархомюка,бо він великий страхопуд...
я Показати IP 18 Березня 2010 22:21
Найщасливіша напевно Кревська.....!Проффесіоналка крашена!!!
Учитель Показати IP 19 Березня 2010 09:55
А чому ж Кревська щаслива? Вона ж з Калушем є членами Нашої України, що ж їм ділити?
Учителю Показати IP 19 Березня 2010 11:51
Нічого окрім першості в освіті, а Нашу Україну уже і так поділили і розкупили. Доречі, Кревська член Єдиного Центру, а не Нашої України. Вірніше, вона там, де Бондар, а Бондар У ЄЦі
компетентний Показати IP 19 Березня 2010 19:54
Знаєте ,в чому іронія долі з Калушем,а в тому,що попався він один,а займаються поборами та передаванням готівки меру всі керівники комунальних підприємств.Хто не носить - не працює!!!
лучанин Показати IP 20 Березня 2010 15:57
ви всі не розумієте,що його просто підставили,та сама Кревська мітить на його посаду,я впевнений що кожен з нас давав хоть раз в житті хабар і в наш час 500грн.це не гроші..
Людина Показати IP 22 Березня 2010 09:19
Прохання до правоохоронців, прокуратури.Що ви робите, остепеніться. Невже ви не боїтеся Бога. Крісло (посада) важливіше за людину, чи що? Дайте йому можливість жити дальше, працювати дальше.... Ця подія не залишить байдужим нікого, ось побачите.
Справедливий Показати IP 20 Жовтня 2010 16:23
100% підстава. Калуш класний...розумний чоловік... і я не розумію як так можна чинити...підставляти...побійтесь Бога...він все побачив....і тим хто підставив це ще вилізе боком.... Калуш-кращий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus