USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Наймолодшій постраждалій під Луцьком – усього шість років

20 Липня 2010 11:38
Стали відомі подробиці жахливої автоаварії, що трапилася 18 липня у селі Підгайці під Луцьком – постраждалим дівчаткам усього шість та 12 років, їхня 34-річна матір загинула на місці трагедії.

Про подробиці ДТП повідомила прес-служба обласного управління МВС.

За словами міліціонерів, аварія, в якій 44-річний лучанин на «Ауді» врізався в іномарку «Фольксваген», трапилася на сільській дорозі в сутінках о 20:55. За кермом «Ауді» сидів батько нареченої. Чоловік увечері повертався з весілля доньки і на швидкості під час обгону зіткнувся з іномаркою «Фольксваген-Пасат». У ній сиділи троє дорослих і трійко діток.

«У «Пасаті», окрім водія, знаходилися його дитина, що сиділа біля нього, і чоловік із жінкою та двома дітьми, котрі були розміщені на задньому сидінні. Оскільки удар припав на багажну частину автівки, відповідно, вони й найбільше постраждали», – розповів начальник сектору зв’язків із громадськістю обласного ДАІ Віктор Главічка.

Міліціонери оприлюднили імена постраждалих. Усі –жителі села Підгайці: в аварії загинула 34-річна Наталія, скалічилися шестирічна Марійка та 12-річна Анна. розповіли, За словами міліціонера, жінка від отриманих травм померла на місці пригоди.

Двоє малолітніх наразі перебувають у реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні. Медики характеризують їхні стани як важкий і середньої важкості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Тарас Показати IP 20 Липня 2010 12:12
А про стан вмісту алкоголю в крові винуватця трагедії так і будете мовчати ?! Будете писати,що на проведення аналізів потрібно не один день ?! МОЛОДЦІ !!!
Артур Показати IP 20 Липня 2010 12:16
Все "порішає" з міліцією......... ТАК ТРИМАТИ,СТРАЖІ ПОРЯДКУ !!! За таке пожиттєво водійських прав лишати... А все інше в руках суддів !!!
Сергій Показати IP 20 Липня 2010 12:25
Шановні журналісти "ВН",а ви чому мовчите ? Як професіонали,ви повинні всі!!! подробиці даного ДТП висвітлювати,адже,не доведи Господи,у кожного може таке трапитися. Для того,щоб попереджувати подібне,адже,окрім ВАС,вже не залишилося тих,хто це може зробити. У міліції справа друга-їм гроші потрібно заробляти !!! Скоро в парку відпочинку таке може трапитися,з "підходом" таким !!!
Віталій Показати IP 20 Липня 2010 12:28
Почему не пишите фамилии и инициалов виновника трагедии,его род занятий. Это немаловажно. МЕЛОЧЕЙ НЕ БЫВАЕТ !!! Вы лучше меня это знаете !!!
Віталій Показати IP 20 Липня 2010 12:31
и не надо рассказывать,что у ВАС нету подробностей достоверных,пожалуйста !!!!!!!
Віталій Показати IP 20 Липня 2010 12:34
Ему (виновнику)можно позавидовать "белой завистью",у него в роду родилась новая семья..... А у другого семьи полноценной нету уже !((( Примите сочувствие !
Свідок Показати IP 20 Липня 2010 12:57
А чому це подано час аварії на годину пізніше, коли насправді аварія сталася ще до 20 години вечора, і не такі вже й сутінки були... А видовище справді жахливе!!! А як же пасажир, що сидів у машині "винуватця", якось все надто засекречено!!!! В чому ж секрет?????????????
Свідок2 до Свідок Показати IP 20 Липня 2010 13:23
Секрет в тому,що він по Закону відповідати не БУДЕ !!!!!!!!
Свідок2 Показати IP 20 Липня 2010 13:27
Зараз міліціонери і журналісти (якщо їм совість дозволить,про перших не говорю,так як в них вона (совість) взагалі відсутня) будуть говорити і писати все,що завгодно,але не по суті,вішаючи "лапшу" про таємницю слідства,яка в принципі тут бути не може !!! Одне діло,випив і сам загинув,а інше-постраждали невинні люди !!!
VSC до Свідок2 Показати IP 20 Липня 2010 15:25
Хоть номера дайте, если фамилий нет.
хм Показати IP 21 Липня 2010 15:44
Отак гарно "віруючі" або як кажуть в народі штунди відсвяткували весілля. Водій був однозначно нетверезий, йшов на двійний обгін зі швидкістю близько 200 км за год, порушив все, що міг.Дивно чому вказують час аврії на півтори години пізніший, аніж вона насправді сталась. Проведіть розсліджування. Але воно вам треба? Це ж на ваша біда, не ваше горе.
VSC до хм Показати IP 21 Липня 2010 17:34
Даже так? Эти все затрут, не сомневаюсь. Что-то ихних комментаторов не видать. Опять расскажут, как дядя аккуратно ездил итд.
VSC Показати IP 21 Липня 2010 15:52
трое суток прошло и нет никакой новой инфы? НЕ ВЕРЮ.
Ан Показати IP 21 Липня 2010 18:58
Це жахлива трагедія для сімї. Там намісті пригоди вже почали комбінації що хтось виїзджав,добре летіли,а ще під мухою і результат налице.Штунди це ПЕДАЛИ......
свидетель дтп Показати IP 24 Липня 2010 20:45
да что вы говорите штунды веселились,да свадьба была у верующих но буквально вся родня и родители невесты далеко люди неверующие и решили отпразновать свадьбу в своем репертуаре с водкой(как это заведенно у православных) и вот результат человека нет и дети в ужастном состоянии а на верующих легче всего наговорить если точно незнаеш как было, так что меньше пейте и будете дольше жить вы и окружающие вас
Віталій Показати IP 25 Липня 2010 18:20
Вот чего-чего,а от ВАС,уважаемые журналисты "ВН",не ожидал,что будете молчать,как рыба !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus