USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

(Не)мирна Одеса: стріляли в місцевих журналістів

4 Травня 2016 11:11
В Одесі невідомі напали на знімальну групу "7 каналу". Чоловіки із синьої Honda відкрили вогонь по журналістах. Про це розповіла працівник каналу Олена Ротарі, - інформує "Канал 24".

"Постраждали два оператора Дмитро Бондаренко, Олексій Сорокін і журналіст Сергій Бандур. Пошкодження дуже серйозні. Швидка на місці, поліція теж", — написала працівник.



Сталося це вчора, 3 травня, біля офісу каналу на Старопортофранківській вулиці. «Під час спілкування між знімальною групою і невідомими чоловіками виникла бійка, в ході якої один з чоловіків вистрілив у бік журналістів з помпової рушниці», — підтвердили в поліції.

Відео з камер спостереження з’явилось на сайті місцевого «7 каналу» Одеси, журналісти якого стали жертвами жахливого розстрілу, повідомляє «Є!» Він потрапив в плече і голову журналісту, інші двоє били двох операторів.

Постраждалих каретою швидкої допомоги було доставлено до медичного закладу.

Правоохоронці встановили особу, якій належала автівка нападників.

«Нападникам виявився жмешканець Білгород-Дністровська». Рушниця, з якої стріляли у журналіста, теж зареєстрована на цього ж чоловіка.

Нападників вже затримали і вони знаходяться у відділку поліції.



Як повідомлялося, безпеку одеситів на травневі свята мали забезпечувати 2500 силовиків. Про це раніше заявляли у Нацполіції та Нацгвардії.

Також раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що на Куликове поле в Одесі 2 травня не пускають, відтак люди складають квіти біля ніг силовиків. Така ситуація виникла через можливе мінування площі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ху Показати IP 5 Травня 2016 14:52
недоевропейцы!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus