USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Під час гонок в Дачному спортивне авто збило людей. ФОТО

5 Жовтня 2013 21:27
Прикрою аварією, в результаті якої постраждав гонщик Юрій Потапчук та ще один учасник дійства, закінчився перший день авто-мотофестивалю «AutoWESTern».
Як стало відомо, під час заїзду у гонщика заклинило кермо і він полетів прямо на людей, які стояли поруч з фінішною лінією. Там знаходився автогонщик Юрій Потапчук та чоловік, який сигналізував гонщикам прапорцями про старт та фініш.

«Щось з рульовою рейкою сталося. Вини гонщика у інциденті немає, підвела техніка», - прокоментували ситуацію техніки команди.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬК ЗДРИГНУВСЯ ВІД РЕВУ СПОРТИВНИХ МОТОРІВ. ФОТО. ВІДЕО

Першу допомогу постраждалому надали медики бригади швидкої допомоги, які чергували під час гонок. За попередньою інформацією, у чоловіка травми ніг та голови. Попри це, пан Юрій взяв участь у нагородженні переможців – він виборов друге місце.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДТП В ЦЕНТРІ ЛУЦЬКА - АВТОФЕСТИВАЛЬ РОЗПОЧАВСЯ З АВАРІЇ








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
барбос Показати IP 6 Жовтня 2013 01:44
ділєтантию пити менше треба. ОРГАНІЗАТОРІВ В ТЮРМУ. ОСОБИСТО НАПИШУ ЗАЯВУ В МІСЬКВІДДІЛ, ЗГІДНО НОВОГО КПК-МІЛІЦІЯ ЗОБОВЯЗАНА ВНЕСТИ ДАНІ В РЕЄСТР,ТОБТО ПОРУШИТИ СПРАВУ, АЛЕ В ПРИНЦИПІ ПОВИННІ ПРОРЕАГУВАТИ БЕЗ ЗАЯВИ, Є ТАКЕ ПОНЯТТЯ ІЗ ЗАСОБІВ ЗМІ, ПЕРЕВІРИМ,
до барбоса до барбос Показати IP 6 Жовтня 2013 03:47
Тобі ж сказали, що вини водія в тому що сталось немає! Це спорт! P.S: Потапчуку бажаю пошвидше оговтатись!...
ага до до барбоса Показати IP 6 Жовтня 2013 09:29
А на Скнилові упав літак, забрав життя близько сотні людей, теж нема вини нічиєї, це шоу! Оргинізатори долбозвони, раз не можуть забезпечити елементарної безпеки відвідувачів
Гаврило до ага Показати IP 7 Жовтня 2013 11:27
Вина є, і пілот сидить у в’язниці.
дідо Показати IP 6 Жовтня 2013 06:56
На ці старі корита,які називають спортивними, ставлять вживані запчастини,з шротів. Тому це вина власника авто.
Лучанка Показати IP 6 Жовтня 2013 10:18
Дійсно це ж саме трапилося в Скнилові, якого чорта йдете і дивитесь на дурних, ми самі відповідальні за своє життя.Хай гонять дураки, а про безпеку дбайте самі.Безпека повинна бути на першому місці-це вже доказано сотні разів.Якщо вам ваше життя нічого не варте ,ідіть і дивіться на ці старі корита.Про безпеку зараз ніхто не дбай, про бабло дбають,яке на першому місці, а людина та навоз ми у руках олігархів і чиновників.
ого Показати IP 6 Жовтня 2013 18:47
Про що ви говорите. Чітко написано, постраждали учасники змагань а не глядачі, так дійсно, це спорт із певною долею ризику. Бажаю мужнім спортсменам швидкого одужання і знову за кермо.
BT Показати IP 7 Жовтня 2013 11:39
Ніхто не застрахований від таких випадків. А безпека відвідувачів та глядачів перш за все в їх же руках. На драгові вчора скільки разів люди самі вилазили через огорожу ради цікавості і їх просили зайти назад. А від вильоту авто на раллі чи кросі ніхто не застрахований, чи то рульова, чи колеса лопнуло чи просто помилка пілота. Юра виздоровлюй!
лучанин Показати IP 7 Жовтня 2013 13:22
100% вина власника чи команди
надя Показати IP 7 Жовтня 2013 22:42
Насправді винних тут немає. так сталия обставини. дійсно кожен повинен дбати про свою безпеку сам. повірте, Юрій Володимирович не може кожного за вухо відтягувати за огорожу і в даному випадку постраждав він. тому давайте не будемо забувати про те що ми люди і побажаємо йому скорішого виздоровлення.
хох Показати IP 7 Жовтня 2013 23:26
я не хочу нікого ображати, але що сталось те сталось....і всі на щастя живі....до чого тут кому пити менше кого за грати.....збіг обставин....і ніхто не винен.....на його місці кожен міг бути.....і ніхто від такого не застрахований в повсякденному житті......а постраждалому швидкого одужання....і я не розумію якшо чесно навіщо всі такі деталі на фото.....1-2 фото достатньо....невже нема інших тем набагато приємніших

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus