USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Підозрюваного у вбивстві волинського офіцера СБУ заарештували на 2 місяці

30 Березня 2015 08:49
Денис Гордєєв, якого підозрюють у вбивстві офіцера СБУ з Луцька Віктора Мандзика у Волновасі 21 березня, заарештований на два місяці. Про це повідомив в ефірі телекана Інтер радник голови СБУ Маркіян Лубківський, - повідомляє Gazeta.ua.

З його слів, таке рішення суд виніс 28 березня.

"Зараз здійснюються слідчо-процесуальні дії, після чого справа перейде до суду. І власне суд розставить всі крапки над "і", яку роль в цій історії грав кожен з її учасників", - зазначив радник голови СБУ.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, громадянина України Дениса Гордєєва затримала спеціальна група контррозвідки СБУ спільно з управлінням СБУ у Закарпатській області під час спроби нелегального перетину кордону.

ЧИТАТИ ПОДРОБИЦІ ЗАТРИМАННЯ ДЕНИСА ГОРДЄЄВА

На думку Лубківського, у справі Гордєєва немає політики, так як це "чистий кримінал". У той же час СБУ наполягає на проведенні відкритого для громадськості суду над Гордєєвим.

Нагадаємо, оперуповноважений Любомльського МРВ УСБУ у Волинській області капітан Мандзик Віктор Сергійович загинув 21 березня у Волновасі, виконуючи свій професійний та громадянський обов’язок.

З офіцером СБУ прощалися під Гімн та залп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ігнатій Лойола Показати IP 30 Березня 2015 11:32
А потім скажуть: "То був не він... ми помилились". Чувака випустять, а справу затягнуть, аби замнути. Чому? А тому, що там замішані не які-небудь "романтікі с бальшой дарогі", а українські чиновники.
ююююю Показати IP 31 Березня 2015 05:59
я б тих СБУшників всіх перестріляв !!!!!!з зарплатою 5 тисяч гривень їздять на BMW X6 !!!!!!питання де беруть гроші!!!!!!А показники роблять на пепсах і участкових!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus