USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підприємці пікетують луцьку мерію. ФОТО. ВІДЕО

29 Серпня 2013 10:28
Понад 70 підписів зібрали підприємців «Центрального ринку» підписалися під зверненням до депутатів Луцької міської ради проти дострокового припинення оренди приватною фірмою «Скорпіон-сервіс» торгових рядів по вулиці Глушець. 29-ого серпня вони прийшли під стіни муніципалітету.

У зверненні йдеться: «Ми, підприємці, які працюють на торгових рядах ПФ «Скорпіон-сервіс», висловлюємо незгоду з рішенням про припинення договорів оренди. Ми працюємо з 2001 року. За цей період адміністрація сумлінно виконувала свої обов’язки, жодного разу не виникало конфліктних ситуацій між нами, користувачами торговими площами, та адміністрацією ринку.

Пропозицію про отримання паспортів прив’язки тимчасових споруд для продовження нашої діяльності вважаємо підступною схемою, метою якої є пропозиція напряму суперечить Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та розробленому на його підставі Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.
Запропоновані рішення ми розцінюємо як пряму загрозу для існування наших робочих місць, які ми готові захищати від будь-яких посягань».

Поки депутати розпочинали роботу 44 сесії, вносили запити, пропозиції, серед них і «Про перенесення цих питань», бо, мовляв, люди чекають.
У цей час підприємці під вікнами голосно кричали «Ганьба».

Зауважимо, окремо пікетувала група неповнолітніх дівчат. Давати коментарі вони відмовились


Люди тримали у руках плакати із вимогами не розривати із ПФ «Скорпіон-сервіс» договори оренди земельних ділянок на Центральному ринку, де розташовані їхні контейнери. З їх слів, знести хочуть понад 30 контейнерів, а вони, мовляв, хочуть ще хоча б рік попрацювати.

Зауважимо, земельна комісія Луцької міськради 21-ого серпня, розглянула сім питань про припинення договорів оренди землі із ПФ «Скорпіон-сервіс» на вулиці Глушець. На шести ділянках розташовані торговельні ряди Центрального ринку, а на одній – денна стоянка автомобілів.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
АК Показати IP 29 Серпня 2013 11:01
А до чого тут молодь?
читач до АК Показати IP 29 Серпня 2013 11:08
Вочевидь це діти тих, в кого забирають робочі місця і хліб.
Юля до АК Показати IP 29 Серпня 2013 11:28
Бідним дітям проплатили, той повиходили! якби їх запитали чого вони там, то ніхто б і не сказав до толку, бо самі не розуміють!
Євген Показати IP 29 Серпня 2013 11:23
Всі хочуть жити. Але треба щоб і місто було в гарному стані, а не мучор один на ринку
читач Показати IP 29 Серпня 2013 11:41
Дуже сумніваюсь що то просто "куплені" бідні діти. Там нема партійних плакатів, нема кому платити. Все-таки здається що то діти тих самих підприємців. І дивяться уважно відео. Підприємці НЕ ПРОТИ ремонту чи модернізації своїх рядів. вони проти їх демонтажу. Зараз влада така що любий прояв людської незгоди з її діями треба всім дружно підтримувати а не кидатись в уявні роздуми про "пакращення" міста. "Пакращення" для простих людей - це біда. НЕ МІШАЙТЕ ЛЮДЯМ ВИЖИВАТИ!!!!!
Факт до читач Показати IP 29 Серпня 2013 14:19
+100%
Зенітка Показати IP 29 Серпня 2013 14:30
Це сталінградська битва Васі Токарського
трубадур Показати IP 29 Серпня 2013 14:37
токарський виставив себе слабким та кволим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus