USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Після убивства боржника екс-банкір 10 днів пиячив

2 Березня 2013 22:55
Луцький екс-банкір, який застрелив свого товариша і партнера по бізнесу, назвав під час допиту дві причини скоєння злочину.

Про це повідомляє IA ZIK з посиланням на прокуратуру Луцька.

Нагадаємо, 43-річний лучанин скоїв убивство і сам прийшов до міліції 28 лютого та зізнався. Вкоротив віку своєму партнеру по бізнесу аж 10 днів тому, ще 18 лютого.

Весь цей час чоловік зловживав спиртним, аби зняти стрес, рідним нічого не говорив. Коли усвідомив та обдумав, що накоїв, то вирішив розкаятися.

Під час допиту підозрюваний назвав дві причини вбивства. Перша – спрацював захисний рефлекс на сварку, друга – був злий на друга через невиконання спільних бізнесових зобов’язань. До помешкання, яке винаймав покійний, підприємець приїздив вдруге, зброю викинув у річку Стир.

Правоохоронцям підозрюваний пояснив, що приїхав на прохання друга і привіз йому 2000 гривень для якоїсь справи. Поцікавився, де чимала сума грошей, яку ще колись лишав товаришеві на зберігання. Під час сварки з нецензурною лексикою господар дому взяв мисливську рушницю і почав погрожувати.

Зброя теж належала гостеві. Її 43-річний підозрюваний, як і гроші, лишав другові на тимчасове зберігання. Конфлікт закінчився тим, що гість відібрав рушницю і тричі вистрілив у партнера по бізнесу.

Нагадаємо, у цій справі відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 3 Березня 2013 12:18
Його прізвище - Копитко Сергій
павлисюк василь Показати IP 4 Березня 2013 11:56
Тепер гроші в Каплана забирати за макаронку???
Всезнайко 2 до павлисюк василь Показати IP 5 Березня 2013 14:43
а ти шо раніше в копитка їх просив?
Інка Показати IP 7 Березня 2013 17:57
шкода Олега Бахматенка, він був хорошою людиною. Був волонтером в притулку для собак, постійно допомагав чим міг.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus