USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

По факту отруєння лучанок газом відкрили кримінальне провадження

27 Квітня 2015 11:30
Теруправління Держгірпромнагляду у Волинській області завершило технічне розслідування причин та обставин виникнення аварії, пов’язаної з використанням газу у побуті, яка сталася 6 березня 2015 року у Луцьку на вулиці Млинівській.

Комісія зі спеціального розслідування з’ясувала, що груповий нещасний випадок зі смертельним наслідком (загинули дві людини – мати та донька) стався через порушення цілісності та герметичності димовідвідної системи котла-колонки «Вайлант».

Зокрема, на момент настання нещасного випадку димовідвідна гофрована труба з невідомих причин була від’єднана та зміщена в сторону від димовідвідного патрубка котла і замінена побутовою фольгою, яка також змістилася.

З’ясували також організаційні причини настання аварії. Зокрема, проектна та виконавча документація газового устаткування житлового будинку не відповідає вимогам нормативно-правових актів з охорони праці, розташування газового обладнання не відповідає вимогам проектної документації.

По факту настання групового нещасного випадку зі смертельним наслідком прокуратура Луцька порушила кримінальне провадження. На вимогу управління внутрішніх справ Луцька матеріали технічного розслідування направлено для здійснення слідчих дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Квітня 2015 11:35
просто списали . настання групового нещасного випадку зі смертельним наслідком ..
Лучанка Показати IP 27 Квітня 2015 12:39
Люди, перевіряйте свої газові та електричні прилади на справність і правильно користуйтесь! Власна необережність обходитися занадто дорого;( Вам ніхто не поверне життя та здоров'я.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus