USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Поблизу Нововолинська горів дачний масив

23 Вересня 2012 11:36
Пожежа, яка трапилася поблизу Нововолинська в районі садівничого товариства, пошкодила понад половину господарських будівель. Пожежники боролися зі стихією всю ніч.

Про це повідомляє «Волинь-нова».

У ніч на 18 вересня на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини №5 міста Нововолинська люди повідомили про пожежу в районі садівничого товариства «Мічурінець-1».

Як з’ясувалося, горіли самовільно зведені дерев’яні прибудови. У них мешканці шахтарського міста утримували домашню живність, зберігали заготовлені на зиму овочі, фрукти, консервацію, а також будівельні матеріали, вугілля.

Для ліквідації пожежі місцеві рятувальники змушені були покликати на допомогу чергові підрозділи з Іваничів і Володимира-Волинського. Сім пожежних автомобілів боролися із стихією всю ніч. Із 160 господарських будівель полум’я пошкодило більше половини. На щастя, з людей ніхто не постраждав.

Спеціальна комісія нині з’ясовує причини, що призвели до лиха.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Семен Показати IP 23 Вересня 2012 19:36
Дошла новость до жирафа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus