USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поліція розслідує загибель лучанина під колесами автобуса. ФОТО

28 Жовтня 2016 10:18
Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом ДТП, внаслідок якої загинув пішохід.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Нагадаємо, у середу ввечері, 26 жовтня, близько 23 години по проспекту Соборності в Луцьку під колеса автобуса «Van Hool» потрапив пішохід. Чоловік загинув на місці.

Зі слів поліцейських, 52-річний мешканець обласного центру, керуючи автобусом «Van Hool», скоїв наїзд на пішохода, 44-річного лучанина, який переходив проїжджу частину за межами пішохідного переходу, внаслідок автопригоди чоловік загинув на місці.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вчитель Показати IP 28 Жовтня 2016 11:19
Бачив цю аварію.Шкода людини,але й шофер зовсім не винен. Слідство розсудить. Потрібна тільки справедливість.
Петя Показати IP 28 Жовтня 2016 11:32
Бляха,...........на ровном месте......неужели не было видно такой махины как автобус. Жаль водителю чечас неприятности
Вовчик Показати IP 28 Жовтня 2016 11:53
Відкрили провадження? Відносно кого? Загиблого чи водія який нічого не порушив він віз людей з нічної зміни з кромберхта. А це чудо бігло і думало що встигне. Водій ні вчому не винний. Про загиблого говорити не буду, та як про них або щось хороше або просто мовчати. Він сам винен, до переходу лише 200-250 метрів. Таких дурнів як цей перехожий в Луцьку багато. Такщо водії будьте обережними, хто зна яке дурне стрибне Вам під колеса Вашого авто чи маршутного таксі, чи навіть під велосипед.
Я Показати IP 29 Жовтня 2016 00:29
Треба скрізь по Луцьку забори 2-х метрові поставити щоб переходили тільки на пішохідних переходах... хоча унікали всеодно знайдуться...
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2016 21:55
Потрібно пішоходів більше штрафувати,і штраф зробити мін 250грн,а то на очах поліції лізуть через дорогу, а тим по уй,а на автомобілі поворот не включив зразу штраф,без попереджень,отак працюе,якщо так можна сказати наша поліція(сварщики).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus