USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Про розбитий під Києвом літак. ПОДРОБИЦІ

8 Червня 2013 17:00
Під Києвом поблизу аеродрому Чайка, здійснюючи ознайомчий тренувальний політ, розбився спортивний легкомоторний літак ЯК-52.

Про це повідомили у прес-службі ГУ Держслужби НС у Київській області, - пише Корреспондент.

Унаслідок аварії 44-річний пілот літака загинув, пасажира - курсанта льотної школи - з важкими травмами госпіталізували в одну з лікарень Києва.

Як стало відомо, внаслідок падіння загоряння не було. Навчальний літак ЯК-52 належав аероклубу імені Антонова.

«Розслідування події, яке здійснює комісія Національного бюро розслідувань авіаційних подій та інцидентів із цивільними повітряними суднами, перебуває на контролі віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула», - повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

За словами транспортного прокурора Сергія Олейника, це був ознайомлювальний політ. У літака на висоті 200 метрів відмовив двигун, машина увійшла в піке і впала поблизу від аеродрому. Постраждалого і тіло пілота з літака діставали будівельники, що перебували неподалік від місця катастрофи.

У прес-службі прокуратури Київської області повідомили, що працівники правоохоронних органів почали розслідування обставин падіння літака ЯК-52.

Відомості про події внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочате досудове розслідування за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу України (порушення працівником повітряного транспорту правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту, що призвело до загибелі людей).

Слідчий відділ лінійного відділу на станції Київ-Пасажирський УМВС України на Південно-західній залізниці проводить розслідування обставин падіння літака. Прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Київської області здійснює процесуальне керівництво розслідування.

Хід досудового розслідування прокуратурою Київської області взяли на контроль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus