USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокурор Луцька назвав посадовців-корупціонерів 2010 року

15 Грудня 2010 13:31
Протягом поточного року прокуратура міста порушила 71 кримінальну справу, п’ять з них стосується працівників вишів, яких звинувачують у хабарництві, декілька стосуються депутатів міськради та керівників комунальних підприємств.
Про це під час сесії міськради повідомив прокурор міста Олексій Решетник.
Він зазначив, що нині перебуває у судовому розгляді справа проти начальника житлово-комунального об’єднання «Луцьк-Захід» Юрія Ющука, котрому інкримінують отримання хабара у розмірі 300 доларів США. У судовому розгляді також справа проти екс-депутата Миколи Сур’яка.
Решетник повідомив, що колишнього керівника управління освіти Луцькради Сергія Калуша засудили за отримання хабара у розмірі 500 гривень.
Також набула чинності постанова суду, яка визнає винною у отриманні хабара в розмірі 30 тисяч гривень екс-депутата Тетяну Семенюк. Решетник розповів, що деталі цієї справи «були шокуючи ми», торги за певні питання велися по телефону. Він каже, що це «дискредитує повністю статус депутата».

За повідомленням Решетника розслідується справа проти екс-депутата міськради, котрий наніс тілесні ушкодження. Разом з тим, прокурор закликав луцького міського голову Миколу Романюка звернути увагу на діяльність депутатів, що «зривають погони з працівників міліції» під час футбольних матчів.
Решетник повідомив, що нині порушена кримінальна справа проти колишнього директора КП «Зелене господарство» Олега Савчука.

У планах прокуратури за умови позитивного рішення суду порушити кримінальну справу проти екс-керівника ДКП «Молодість» Світлани Мамосюк за фактом незаконного перерахування коштів з оренди.

Також за словами Решетника порушено п’ять кримінальних справ проти працівників вишів, зокрема проти працівників ЛНТУ та четверо проти працівників податкової інспекції.

Решетник розповів, що в поясненнях вчинку одних з обвинувачуваних співробітників університету зазначив, що «у нас всі беруть, навіть прибиральниці за посередництво».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Лучано Показати IP 15 Грудня 2010 15:07
ЦЕ СТРАШНЕ СУСПІЛЬСТВО, КОЛИ МАЄ ТАКИХ ПРОКУРОРІВ! ПРЕЗУМЦІЯ НЕВИННОСТІ - ЦЕ ДЛЯ ДЛЯ РЕШЕТНИКА - ПУСТИЙ ЗВУК. НАЗИВАТИ ПРІЗВИЩА ЛЮДЕЙ, НАЗИВАТИ ЇХ ЗЛОЧИНЦЯМИ ПО НЕДОВЕДЕНИХ ЗЛОЧИНАХ - ГАНЬБА ТАКИМ ПРОКУРОРАМ.
зелений господар Показати IP 15 Грудня 2010 15:08
на хвист сол пан Решетник насипле Савчуку
СБУ до зелений господар Показати IP 15 Грудня 2010 16:40
Да ні, це прокурор чекає, коли йому зелених насиплять! Для тих хто не знає - подібні пресухи прокурори проводять з метою активізаціі осіб що звинувачуються, щоб ті швидше приходили, приносили і рішали. Це такий собі публічний шантаж. Недарма це відбувається перед святами, гей ви, що в списку, гайда посівати в прокурорскі кабинети!!!! Свято вже заходить, а бідний прокурор без подарунків!!!!!!
нік Показати IP 15 Грудня 2010 15:10
нехай розкаже як беруть у них
правдолюб Показати IP 15 Грудня 2010 15:17
наскильки видомо з засобив массовойи информации ЮЩУКУ ИНКРИМИНУВАЛИ 200 А зарас говорять вже про 300 то може скоро буде вже 1000?
Лучанин Показати IP 15 Грудня 2010 15:34
За скільки квартир продались прокурори Шибі - відпрацьовують! До речі ніхто не знає скільки коштує відкрити і закрити у прокуратурі справу?
Олександр Показати IP 15 Грудня 2010 15:35
Чому ж така чесна прокуратура не розповість про "шиття" справ на порожньому місці, про підсовування липових документів, про підміну протоколів на заяви і т. д.? А ще було б всім дуже цікаво про "скромні" авто біля прокуратури, біля УМВС. Про особняки, про закриття справ за певні "матеріальні" блага. Сам особисто знаю кілька ситуацій, хто, скільки і за що взяв.
правдолюб Показати IP 15 Грудня 2010 15:49
инкриминувал 200 стало 300,хай вже буде 1000 суд не закинчився а фонфари вже трублять
Олександр Показати IP 15 Грудня 2010 16:35
І, до речі, щось затихло все з зерном на 25 млн.? Чи то не актуально для Решетника:
знаючий Показати IP 15 Грудня 2010 17:00
чому пан Решетник не розкаже про себе, у який спосіб він збагатився, яким чином він отримав різні матеріальні блага?
Дмитро Показати IP 15 Грудня 2010 19:24
краще назвав би тих хто дійсно не бере... будь-який лучанин більше корупціонерів знає ніж прокурор. :D
Для Лучано Показати IP 15 Грудня 2010 19:26
По-перще, презумція невинуватості. А "презумція невинності" стосується відносин "жіночок, що мають тугі стегна" з Шибою.Зрозумілий крик душі, за грати не хочуть. Але потрібно було раніше про це думати, перед тим, як з коштів, які підлягали перерахуванню до бюджету, премії родичам видавати до Різдва, Трійці... А довести - не сумнівайтесь, прокурор Решетник доведе названим особам "на скільки вони заробили". Так що менше "сидіть в Інтенеті" - а сушіть сухарі. Накінець прокуратура запрацювала. Як цікаво, коли колишні депутати Нікітюк М.С.,Мамосюк С.В. з телеекранів "верещали", що прокурори хабарники , то про презумцію невинуватості забули, ніби-то прокурори не громадяни України, а коли прокурор за них взявся - "мама караул"!
Для Лучано Показати IP 15 Грудня 2010 19:38
По-перще, презумція невинуватості. А "презумція невинності" стосується відносин "жіночок, що мають тугі стегна" з Шибою.Зрозумілий крик душі, за грати не хочуть. Але потрібно було раніше про це думати, перед тим, як з коштів, які підлягали перерахуванню до бюджету, премії родичам видавати до Різдва, Трійці... А довести - не сумнівайтесь, прокурор Решетник доведе названим особам "на скільки вони заробили". Так що менше "сидіть в Інтенеті" - а сушіть сухарі. Накінець прокуратура запрацювала. Як цікаво, коли колишні депутати Нікітюк М.С.,Мамосюк С.В. з телеекранів "верещали", що прокурори хабарники , то про презумцію невинуватості забули, ніби-то прокурори не громадяни України, а коли прокурор за них взявся - "мама караул"!
VSC до Для Лучано Показати IP 16 Грудня 2010 14:49
Я конечно не "Лучано", но у меня возник вопрос, а на чем ездит честный прокурор, а в каких хоромах живет? И на какие шиши купил это все? Не смещите мои тапочки, честные прокуроры.
знаючий Показати IP 16 Грудня 2010 09:53
Прокурор особа публічна, тобто межі критики його дій набагато ширші, аніж у будь-кого. крім того, він служить державі, тобто народу, а тому його діяльність підлягає детальному аналізу. Будь-який сумнів у його діях має право висловлювати кожний лічанини. оскільки прокурор зобовязаний служити не собі коханому і не власним кишеням, а інтересам держави, тобто народу
Дмитро Показати IP 16 Грудня 2010 16:58
Знаючий , ти дебіл. Подивись, що ти написав!?
депутат Показати IP 16 Грудня 2010 18:31
Тепер порушувати кримінальну справу потрібно не тільки проти екс-керівника ДКП «Молодість» Світлани Мамосюк, а також проти начальника управління муніципальної поліції Світлани Мамосюк
Путин Вова Показати IP 16 Грудня 2010 19:38
Какие вы тупые "волыняны" и полишуки! Людей мордуете за 500-1000грн. Когда миллиарды крадут у Вас и у всей Украины... Ужас!
Петрович Показати IP 19 Грудня 2010 10:34
Ну, що ж подивимось, чи доведе до суду Решетник справи різних Савчуків, чи це дійсно стимулювання вище названих "діячів" щоб швидше несли "бобло" в прокуратуру!
Петрович Показати IP 19 Грудня 2010 10:59
Путіну Вовану Абрамовичу. Якщо під тупістю розуміти нездатність красти, то звичайно волиняни "тупіші" за представників вашого племені. Але 500 - 1000 грн. це не разовий бариш а погодинна швидкість відсосу бобла з наших карманів. От і набираються мільярди. Так , що Вован не шифруйся а пиши прямо : я Савчук....
Colonel Показати IP 19 Грудня 2010 12:47
"Путину". Дай Савчукам волю, дорвуться до більшого корита і красти будуть більше !!! Безкарність і так вони уже відчули. А то "тупі волиняни". Хто ж ти - жид? циган? негр? доморощений інтелігент аж в 1,5 поколінні- всерівно волинянин, хоча й дуже паршивий?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus