USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прикордонники луцького загону лише після застосування зброї затримали злочинців

4 Липня 2015 09:39
Луцький загін прикордонників лише після застосування зброї затримав злочинців.

Так, сьогодні на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Грабове» Луцького загону прикордонники спільно з працівниками СБУ в рамках спеціальних заходів щодо недопущення незаконного переміщення через державний кордон тютюнових виробів «Тютюн 2015» з використанням зброї затримали два автомобілі з контрабандними сигаретами.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Вночі у лісопосадці правоохоронці виявили 2 автомобіля, «Фольксваген» та «Джип» які намагалися незаконно перемістити цигарки через лінію державного кордону. При наближені прикордонників порушники відразу ж здійснили спробу втекти.

Незважаючи на неодноразові законні вимоги зупинитись та припинити правопорушення, зловмисники продовжували рух. Прикордонний наряд вимушений був здійснити попереджувальний вогонь. Однак це зловмисників не зупинило.

Так, водій транспортного засобу «Фольксваген» зупинився та, включивши задній хід, на максимальній швидкості намагався прорватися через заслон прикордонного наряду. В цей час автомобіль «Джип» розвернувся та ввімкнувши дальнє світло фар, намагався прорватись в тил ділянки.

Зловмисники своїми діями створили явну загрозу життю та здоров’ю правоохоронців, тому старший прикордонного наряду прийняв рішення про застосування зброї по колесах, щоб зупинити та затримати контрабандистів.

У результаті злагоджених дій затримали 4-х громадян, без документів, а в салоні автомобілів виявили 38 ящиків сигарет та 2 гумових човна «Bark».

Про даний факт проінформовано польську Сторону, УМВС, УСБУ, військову прокуратуру та прокуратуру Волинської області.

Наразі слідчі дії тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Mik (галицька миша) Показати IP 4 Липня 2015 13:31
Отримають "по повнiй". Головним злочином у цьому випадку є навiть не контрабанда, а скоєння дiй, якi загрожували життю й здоров'ю осiб, якi перебували на державнiй службi й виконували свої обов'язки.
полішук до Mik (галицька миша) Показати IP 4 Липня 2015 23:47
"По повній" - то в ЄС.А в Україні то згідно чинного...Робота йде,а контора пише.
Anonymous Показати IP 4 Липня 2015 20:13
Продайте човника одненького страждущому риболову, як конфіскат... :-) А то з курсом теперішнім новий як, ***ко, яхта коштує... А прикордонники - молодці! Так тримати!
бандеровець Показати IP 4 Липня 2015 20:39
а що доблесни прикордоники не попєредили пацанів? негоже золоту курку рубати..
правда Показати IP 4 Липня 2015 22:59
Самі п... дали дорогу і влупили на показник.
полішук до ВН Показати IP 4 Липня 2015 23:07
У результаті злагоджених дій було затримано 4-х громадян України,P.S.Ви те хоч читаєте,ті повідомлення?http://dpsu.gov.ua/ua/about/news/news_7761.htm

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus