USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

П’яний водій бусом розніс паркан та в’їхав у будинок в Луцьку. ФОТО

1 Листопада 2013 09:31
Бетонний паркан розніс бус, за кермом якого перебував п’яний лучанин. Окрім того, автівка «влетіла» і в житловий будинок.

ДТП трапилася вчора, пообіді на вулиці Кутузова у Луцьку. Будинок постраждалих знаходиться за адресою Кутузова, 11.

У коментарі Волинським Новинам начальник відділу УДАІ у Волинській області Олександр Паламарчук розповів: на щастя у ДТП ніхто не постраждав, навіть винуватець ДТП. Це – 37-річний лучанин, який перебував за кермом буса марки Opel.

За фактом ДТП правоохоронці склали 2 протоколи за статтями 124 і 130 Кодексу України про адміністративні порушення. Зокрема це - порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна, та керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.

Рішення щодо порушника прийматиме суд.

ФОТО - читача Волинських Новин з ніком Кандидат


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
РБ Показати IP 1 Листопада 2013 09:59
на все життя заборонити керувати т/з
Читач Показати IP 1 Листопада 2013 10:04
Цікаво, чи питав дозволу власник будівлі у когось, коли паркан так близбко від проїзджої частини ставив? Там і двом худеньким трудно розминутися, а ще і стовп на тротуарі. Мамі з коляскою на проїзджу частину потрібно виходити, щоб розминутись із стовпом. Там могла б бути зовсім інша ДТП.
Читачу Показати IP 1 Листопада 2013 13:17
ти такий розумний пздц, якщо це його територія по документах, то йому і питати не треба.
кандитат Показати IP 1 Листопада 2013 16:51
Це моє фото,а не якогось там з луцькоі дошки.І капот машини мій! Та я і новину цю подавала з своєю фоткою.Де ви,редактори??
ха! до кандитат Показати IP 1 Листопада 2013 17:32
вам слави бракує?
кандитат до ха! Показати IP 1 Листопада 2013 19:13
Трохи бракує слави, ви праві. Але прстійні нарікання на редакторів,що вони копіюють чужі новини,користуються інформацією з внших видань без посилань - робить не дуже хорошу репутацію...
miassol до кандитат Показати IP 2 Листопада 2013 14:54
Ваше фото було підписане одразу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus