USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У парламенті БЮТ побився з Регіонами. ФОТО. ВІДЕО

16 Грудня 2010 23:14
Блокування трибуни Верховної Ради, яке влаштувала в четвер фракція БЮТ, завершилося кривавим побоїщем.

Увесь день президія парламенту була заблокована БЮТівцями, які вимагали зняти підписку про невиїзд з Юлії Тимошенко, проти якої напередодні було порушено кримінальну справу - повідомила Українська правда .

Все починалося за буденною парламентською практикою - близько трьох десятків депутатів Тимошенко зайняли місце в президії, унеможливлюючи відкриття сесії спікером.

Вони вивісили у сесійній залі плакати з написами: "Руки геть від Тимошенко!" та "Припинити політичні репресії!".

До слова, за таким принципом самі регіонали, коли перебували в опозиції, неодноразово і багатоденно блокували парламент.

Протягом всього дня Верховна Рада так і не запрацювала.

Депутати від БЮТ оголосили, що ночуватимуть в парламенті з тим, щоб в п'ятницю продовжити блокування.

Але починаючи з 17 години до Верховної Ради стали зїжджатися регіонали. Їх було аномально багато.

Приїхав навіть брат першого віце-премєра Сергій Клюєв та перебіжчик Давид Жванія, що зявляються під куполом вкрай рідко.

Поганим знаком стала поява депутата-сумісника Дмитра Саламатіна, який під час ратифікації харківських угод зламав носа нашоукраїнцю Карпуку, а, вже працюючи керівником "Укрспецекспорту", побив стільцем одного зі своїх опонентів.

Близько 19 години в парламенті почало гаснути світло. І тоді до сесійної зали зайшло близько 40 регіоналів. Дехто з них був без піджаків у сорочках, що вказувало на подальший розвиток подій.

Члени Партії регіонів спеціально дочекалися закінчення робочого дня, коли у парламенті майже не залишилося журналістів.

У напівтемряві зав'язалася величезна бійка. За словами свідків, цього разу з боку регіоналів у хід пішли стільці.

В результаті вони виштовхнули БЮТівців з президії та розблокували парламент.

З окривавленою головою очікувати на приїзд "швидкої" вийшов на вулицю Михайло Волинець. Він розповів, що його вдарили стільцем по голові, а від ударів по обличчю в депутата була розбита щелепа.



Як вдалося встановити з відео, бив Волинця регіонал Петро Цюрко, 208 номер списку Партії регіонів.

Інший БЮТівець Володимир Бондаренко продемонстрував гематому на правій руці.

"Мене виштовхував з президії "регіонал" Волков, а Геллер намагався вдарити. Травму руки я отримав після удару стільцем, який наніс Саламатін", - сказав він.

Наступна швидка приїхала за БЮТівцем Василем Кравчуком. Його лікарі винесли з Верховної Ради на носилках.

Депутат постійно тримав руку притиснутою до голови. За словами його колег по блоку Тимошенко, Кравчук отримав травму в ході бійки з депутатами від Партії регіонів.

Ще одна швидка приїхала за Юрієм Гнаткевичем, якого також винесли зі стін парламенту на носилках.

За словами колег, після декількох ударів по голові у Гнаткевича струс мозку, а також підвищений тиск 280 на 130.

Те, що відбувалося в парламенті, описав журналістам Степан Курпіль: "Вони (регіонали) виламали двері та почали все бити, трощити. У них були якісь залізні предмети, я не знаю, як вони ті двері виламали. Постраждав Бондаренко - очевидно, йому поламали руку. Волинцю пробили голову - у нього чи струс мозку, чи ще серйозніше. Василя Кравчука двоє тримали за руки, а один бив. Ще кількох людей побили просто по-звірячому. З налитими кров'ю очима амбали під два метри. Це не депутати, це просто бандити. Там був особливо активний Царьов".

Натомість сам Царьов звинуватив БЮТівців у театральності: "Політики повинні створювати шоу. Санітари, швидка допомога - це все достатньо ефектно виглядає. Думаю, з точки зору шоу БЮТівці роблять все правильно".








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
wiking Показати IP 17 Грудня 2010 00:10
Який приклад вони подають майбутнім поколінням. Чергове розчарування
Soldier of fortune Показати IP 17 Грудня 2010 01:26
Якщо слабаки - не беріться блокувати. Де штурмові десятки? підготовані бійці, що накостиляють ПР? А так БЮТ - натовп і дії інфантів. Сльози, обмороки, мокрі штани. Не можеш себе відстояти? То кого ти відстоїш з виборців! Регіони рулять. Бандитська бригада, така ж і держава, а противаги нема. Ні м`язів, ні голови, ні мудрості у нинішньої опозиції немає.
Андрій Львів до Soldier of fortune Показати IP 17 Грудня 2010 11:34
100% Регіони рулять. Ні м`язів, ні голови, ні мудрості у нинішньої опозиції немає.
Ладомир до Soldier of fortune Показати IP 17 Грудня 2010 22:26
+ 10
Влад Показати IP 17 Грудня 2010 07:47
Жыдопродавцы перегрызают и жрут самих себя, или мертвые хоронят своих мертвецов.Не мешайте им.
Ну просто.... Показати IP 17 Грудня 2010 08:11
Мені шкода за Україну і за всіх нас! Це сором і ганьба Україні!!! Хоча що вибрала більшість, те і маємо! А зміни, які несе ПР, ще кожного торкнуться((( Вони будують нову Україну, правда тільки свою і для себе!!! Шкода....
Ладомир до Ну просто.... Показати IP 17 Грудня 2010 22:29
Не для себе... Введи на гуглі фразу "Экономичесике убицйы Вашингтона". За таким сценарієм, за такими "трьома китами" (податкова, житлова і трудова реформи) Вашингтон поставив на коліна всю Лат. Америку і половину близького сходу.
Антитабакоо Показати IP 17 Грудня 2010 09:02
Купила б БЮТ Джекі Чена чи що і фільм зняла під назвою "Лати богині" хоч грошей заробили б і народ потішили
Yur4uk Показати IP 17 Грудня 2010 09:52
соромно перед іншими за таке правління з одного боку хочеться змінити щось.. а з другого розумієш що самі вбирали таку владу
Tarantino Показати IP 17 Грудня 2010 10:01
Шакали вирішили тягатися з вовками. Ті ше довго терпіли. Але те, що врешті показали своє вовче нутро - геть закономірно. цього і треба було чекати. У вовчій країні, де ніхто за 20 років не зміг насадити і натяку на справжнє верховенство права, треба з цим просто змиритися.
Депутат Показати IP 17 Грудня 2010 10:05
Стоїть БЮТівець і як баба жує соплі нас били нас побили, а ти що не МУЖИК чого ти не побив нікого з РЕГІОНІВ... Просто СЛАБО тягатися у всіх аспектах цього слова з конкретною правлячьою силою!!!
Депутат Показати IP 17 Грудня 2010 10:09
Перше відео, РЕГІОНАЛУ респект оце мужик, один двох зразу б"є, а БЮТівці в двох йому нічого не можуть зробити,..ха-ха-ха
Депутат Показати IP 17 Грудня 2010 10:10
Даже ГОРБАТЮК там є тоже морди б"є....
Yur4uk Показати IP 17 Грудня 2010 10:33
хм... таке враження що це пацанва а не люди..які керують державою!
Армагедон Показати IP 17 Грудня 2010 12:33
Ви дебіли? "Регіони рулять", "просто змиритись", "регіоналу респєкт", "ще довго терпіли"... Люди, схаменіться і 3,14здуйте лікувати отравлені залишки мозку. Імбіцили!
АРМАДА до Армагедон Показати IP 17 Грудня 2010 13:46
Підтримую "АРМАГЕДОН" Завтра ВОНИ прийдуть до кожного в оселю будуть гвалтувати наших жінок вбивати дітей бо ВОНИ навчині робити тільки це. БЮТ не набирав бандитів в Раду Так там слабкі фізично люди але якщо Ви тут такі сильні то чому Ви ще не там?
Кармалюк Показати IP 17 Грудня 2010 14:05
Вон всю зраду бандиты все при власти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus