USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шахту №10 у Нововолинську ще не добудували,а вже пограбували

9 Вересня 2009 16:01


Виконроб підприємства «Західбудпром» повідомив нововолинським правоохоронцям про крадіжку на шахті №10 «Нововолинській», що будується. Про це 9 вересня інформують «Волинські Новини».
 
Як пише «Волинь», слідчо-оперативна група міськвідділу внутрішніх справ, яка прибула на місце події, встановила, що злодій «погосподарював» у приміщенні механічного цеху та їдальні. Звідти зникли зварювальний апарат та кабель до нього, різак, кисневі та пропанові редуктори, газові шланги та інший інструмент.
Вартість завданих підприємству збитків встановлюється. Цікаво, що замки на дверях не пошкоджені, не виявлено і слідів проникнення в приміщення іншим шляхом, а територія шахти охороняється. Цю задачу із кількома невідомими доведеться розв’язувати іваничівським правоохоронцям, оскільки об’єкт розташований на території району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus