USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сьогодні у Луцьку ховають загиблого у ДТП бійця ДУКу

26 Лютого 2015 09:27
Похорони Юрія Ростиславовича Федчука, друга Юза, бійця 2 штурмової роти 5 Окремого батальйону Добровольчого Українського Корпусу, 1968р.н., який загинув 25 лютого, внаслідок жахливого ДТП в Луцьку, відбудуться сьогодні, 26 лютого.

Про це на сторінці у мережі повідомив Добровольчий Український Корпус Правого Сектору Волинь.

Нагадаємо, доброволець загинув унаслідок страшної аварії за участю представника ГО «Самооборона Волині».

Очевидці інциденту запевняють, що автівка самооборонівців летіла із шаленою швидкістю. Більше того, водій, переконують свідки аварії, був у нетверезому стані. Він, вийшовши з автомобіля, голосно кричав, мовляв, з Самооборони, та закликав комусь передзвонити.

Згідно із результатами експертизи, у крові водія виявили не менш, ніж 1,62 проміле алкоголю.

Отже, сьогодні о 12 годині початок процесії з дому загиблого за адресою: Луцьк, вулиця Гнідавська, 48 (район тролейбусного депо).

Відспівування буде у церкві, що біля Гнідавського кладовища, на якому і відбудеться поховання друга Юза.

«Людина два рази на фронті була, більше двох місяців у Пісках на передовій відвоював і тут, у рідному місті, знайшов свою погибель. Він любив Україну не на словах, був чесним і простим Воїном.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: З ВОЛИНІ НА РОТАЦІЮ ВІДВЕЗЛИ ДОБРОВОЛЬЦІВ. РЕПОРТАЖ З ФРОНТУ

Спочивай з миром, друже. Земля тобі пухом і царство небесне. Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблого», - йдеться у повідомленні.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
атос Показати IP 26 Лютого 2015 09:46
Шо допились самооборонівці.іхофіс на перемоги давно пора розігнати,кожен вечір бухають і чудять.
Правда життя Показати IP 26 Лютого 2015 10:04
Нехай земля йому буде пухом. Співчуття рідним. А ці шайки-лейки ПС і Самооборону давно пора розігнати і відправити в АТО, щоб не зводили рахунки одне з одним. А "волонтерською" діяльністю та "наведенням порядку"у нас є кому займатись. А то ходять любуряки по місту. Валіть на передову і там доводьте свій патріотизм. Вони одне одного варті. Що ПС, що Самооборона, яка швиденько відхрестилася від свого хлопця. Старі методи....
Ваня Показати IP 26 Лютого 2015 10:17
Як жалко. Земля пухом.То ж треба таке пережив і д*біл убив.Роздерти мало цього покидька.В АТО сволоча
Лучанка Показати IP 26 Лютого 2015 10:23
Нічого йому не буде, таким все з рук сходить і все дозволено. Вже не раз відкуплювали і на цей раз мамуся з бабусею постараються відмазати і грошики кому треба всунути. Вот вам і "справедливість". Одну квартирку з п’яти продадуть, не збідніють.
Лорен до Лучанка Показати IP 26 Лютого 2015 10:35
Ти права....грошовиті вони. Його вже БІДНЕСЕНЬКОГО в лікарню поклали....тягнуть час....Щоб все утихомирилось і підшумок щоб потім сказали що правосек САМ ВИБІГ йому під колеса.... Вічна пам'ять тобі наш герой....
Анонім Показати IP 26 Лютого 2015 10:38
Сама самооборона повина клопотати органи щоб цьому п'яниці дали реальний строк 5 років а не умовно з таким розголосом ніхто там не буде його відмазувати бо прийде правий сектор і на видах винесе
Лорен до Анонім Показати IP 26 Лютого 2015 11:04
АЛЬО!!!! Які 5 років????? 20 і не менше......вбивство.....
Олесь Показати IP 26 Лютого 2015 10:42
Герой вижив на війні. А камуфльований п"яний покидьок забив його в тилу. І тепер "динамить"- лікарня, Ну Ви знаєте, як в нас це робиться. Самооборона Волині- обороняє сама себе. По справедливості цю падлюку треба живцем зарити в тій же могилі.... А оборонівців, данильчуків, нечисть волинську- на фронт.. Там оборонять.
Анонім Показати IP 26 Лютого 2015 10:48
пора самооборону пролюструвати - це організація,яка незаконно заробляє гроші, працює у міцній спайці з ментовським,сбу-шним,прокурорським керовніцтвом - тобто дружно косять бабло
От Показати IP 26 Лютого 2015 11:44
блін, в коментах до всіх статей на цю тему переважає не співчуття до загиблої людини , а аж захлинаєтесь всі від злорадсва, що от той самооборонівець з впливовою мамою і бабою вчинив злочин і тепер йому буде ата-та-та, а заодно і всім самооборонівцям. Вже аж заслинились всі від злості. ну й гнилі люди, аж гидко.
ty ty до От Показати IP 26 Лютого 2015 12:01
А твоє каяття де? чи не має у вас совісті та гідності, представники Самооборони Волині, прихильники цього громформування чи простісенькі "пєшкі" людей X, типу Лопохи, Лапіна, Масалова? Що ви натворили. Сокол він ж не сам був, з друзяками-членами/представниками Самооборони. До чого ви довели стиль життя молодих хлопців, п'янки, гонки, хамота і т.п. Це ж ваша організація дає таким як Сокол впевненість у невідворотні покарання за щоб він не накоїв, тобто відчуття вседозволеності. Це ж ваша організація а не одиничний випадок!
От до ty ty Показати IP 26 Лютого 2015 12:20
іди в самооборону і виголоси свою промову їм в обличчя замісь того щоб запльовувати монітор, а я до самооборони маю таке відношення як ти до сім"ї англійської королеви, не тобі вякати де і в чому мені каятись, ти про своє каяття думай. А свою думку з того чи іншого приводу висловлюю і буду висловлювати не дивлячись на таких дурнуватих, як ти.
до речі до От Показати IP 26 Лютого 2015 12:05
гнилі люди в Самообороні. Був Сокол, був Хведчак. Останнього не стало, - сумуємо..., Сокол - та він то і неактивний член останні 6м. (дослівно), виключити. ТО ЩО ТАМ ПРО ГНИЛЯТІНУ ВИ ГОВОРИЛИ?
От до до речі Показати IP 26 Лютого 2015 12:23
так смакувати подробиці і злорадіти і є гнилятина - не так шкода постраждалого, як радісно від того що винний в г..вні, щось подібне було, коли один з луцьких мерів був фігурантом трагічного дтп.
Бізнесмен до От Показати IP 26 Лютого 2015 13:13
Самооборона кричить повсюду, бізнес повинен бути соціально відповідальним. А громадські формування не повинні бути соціально відповідальними. Це не гідний вчинок всієї громадсбкої організації. Сталося страшне ДТП, а вони заяву про виключення із лав свого ГО та заборону йому від імені ГО щось там коментувати. Людину втратили, бійця... Якщо факт належності Соколовського до ваших лав є, виявіть причини, що передували такому злочину. Чому там була ваша група швидкого реагування, на що реагували??? Соколовський був у компанії ще 2-3 осіб, кульки повсюду за Лапінської пропаганди (оце точно хто на крові айдаровців прийшов до влади), що і як? А виключити і руки в боки, - не гідно так!
Анонім до От Показати IP 26 Лютого 2015 13:25
а ти не гнила людина, загиблому і його сім`ї до одного місця співчуття пристосуванців, головне це встановлення справедливості і покарання винних, а то від рівень лицемірства, нахабства, вседозволенності і безкарності зашкалює
Лучанка Показати IP 26 Лютого 2015 13:01
Так було завжди одні за ідею, інші за гроші. Співчуття рідним і близьким загиблого.Особисто я його не знала, але дуже шкода, що чоловік пройшов такі випробування і загинув у рідному місті так безглуздо. Але в цьому теж є свій знак. Його смерть показала істину картину яка є у самообороні та правому секторі. Хоча жителі міста давно все знають і все бачуть.
Анонім Показати IP 26 Лютого 2015 13:31
Дуже жаль... Співчуття рідним. Царство небесне Юрію. Ми, українці, коли небудь будемо думати головою, що робимо і що робити і які наслідки наших вчинків можуть бути ?
Споглядач Показати IP 26 Лютого 2015 13:40
Місцеву самооборону каструвати за таке.
ТТ Показати IP 26 Лютого 2015 15:15
Я щойно з похорон. Дивлячись на сльози матері загиблого, важко стримати емоції. Довбограй, що сів п'яним за кермо має отримати суворе покарання - не менше 15 років. Я є членом ГО Самооборона - чекаю купу плювків у мою сторону. Щодо першого коментаря - ніхто на штабі не вживає алкоголю. Більше того, вже давно проводились розмови, щодо того, що ті, хто будуть помічені за зловживанням алкоголю будуть каратися своїми ж і позбавлятись посвідчення. Чим насправді займається Самооборона? 1)Комплектацією та передачею бронежелетів власного виробництва класу 4+ 2)Збором допомоги бійцям 3)Збором сухпайків для бійців 4)Допомагає МВС у охороні громадського порядку 5)Члени ГО працюють у центрі проектування та розробок при ТСОУ, створюють безпілотні літальні апарати для аеророзвідки 6)Члени ГО працюють у центрі допомоги бійцям АТО На похоронах бачив свого майданівського побратима, бійця ДУКу, що двічі їздив на ротацію у район АД з загиблим, цікавився його точкою зору на цю подію. "У сім'ї не без виродка. Вони є у всіх організаціях. Ми робимо одну справу і не повинні сваритися."
111 до ТТ Показати IP 26 Лютого 2015 17:25
ти кажиш не бухають-а згадай які вони всі були на трубі а тепер по Маневичському району в лісах!!!
мала Показати IP 26 Лютого 2015 17:22
ДА САМООБОРОНА повинна йти і обороняти нас в АТО а не бухати і правити по місту.нераз була картина коли ті самооборонівці ганяють як незнаю хто і жоден гаїшнік їх неспиняє бо ніхто нехоче з ними мати діла,бо це вже некеровані люди стали.Правильно говорили в попередніх коментарях на схід разом з Данильчуком і всіма решта,а не сидіти і тут прикриватись що роблять шось.Шкода що на життях інших вони пробились до влади.
222 Показати IP 26 Лютого 2015 17:30
самообороні все дозволено-влада кришує а вони для себе і влади косять гроші
Знайомий Показати IP 26 Лютого 2015 23:21
Знав Юру особисто він багато років продавав цемент на Рованцях біля заправки . Парадокс в тому що постійно районне ГАЇ ганяло його за те що возив мішки випивший ,але коли почались події на сході він відразу пішов добровольцем. Нехай земля тобі буде пухом .
Сем Показати IP 27 Лютого 2015 11:05
Хай буде тобі земля пухом!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus