USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд: власникам «Вогнем і мечем» знов закидають незаконні оборудки

20 Травня 2013 16:25
За чотирма статтями кримінального кодексу власникам кафе «Вогнем і Мечем» пред’явлено обвинувачення. Волинська прокуратура завершила досудове розслідування кримінального провадження і довела, що цей заклад громадського харчування збудований на самовільно захопленій ділянці, де нині мав би бути дитячий садок. Справу направили до суду, - інформує Аверс.

Начальник слідчого відділу прокуратури Волинської області Тарас Безрукий розповів: «Підозрюваному інкримінується чотири статті кримінального кодексу, а саме: самовільне зайняття земельної ділянки, самовільне будівництво, підробка та використання підроблених документів».

Здійснивши перевірку на даному об’єкті, прокурори таки встановили той факт, що кафе зведене не на тій земельній ділянці, розповів начальник слідчого відділу прокуратури області Тарас Безрукий: «Ще у 2009-му році, коли цей об’єкт був незавершений, то наш підозрюваний відчужив його шляхом дарування іншим особам, чому він це робив в нас є здогадки, тому, щоб вивести з своєї власності. Зважаючи на такі обставини, і реально побоюючись того, що майно може в подальшому переходити, змінювати власника, являється речовим доказом. Нами вживалися заходи, щодо накладення на нього арешту».

Стражі порядку двічі зверталися до суду, аби накласти арешт на дане кафе, однак Феміда відмовляла, мотивуючи це тим, що нині це не є майном підозрюваного, а тому цей запобіжний захід може обмежити права теперішніх власників. Міські владці, які, йдеться в повідомленні, мали б відстоювати інтереси громади, стверджує Тарас Безрукий, теж не надто переймаються цим питанням.

А зовсім нещодавно, тим же власникам, міські обранці надали черговий клапоть землі в оренду і знову ж таки під торгівельний майданчик. Цього, запевняє начальник слідства, прокуратура аж ніяк не чекала.

У повідомленні зауважують: прокуратура не притягує до кримінальної відповідальності конкретних посадовців, які ставили свої підписи на підроблених документах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дитячий садочок Показати IP 22 Травня 2013 15:38
і чого й досі ніхто не прокоментував цю подію?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus