USD 39.00 39.50
  • USD 39.00 39.50
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Терористи захопили Новоазовськ

28 Серпня 2014 08:33
Командир 5-ої роти батальйону "Дніпро-1" Володимир Шилов повідомив, що нині Новоазовськ зайняли російські війська, а колишній боєць "Азова" каже, що готується наступ на Маріуполь та Волноваху.

Про це він сказав у ефірі "5 каналу", передає Еспресо.TV.

"Нині Новоазовськ захоплений російськими військами, заблокований танками. Виїзд мешканцям з нього заборонено. На завтра, згідно з повідомленнями російських військових, буде проводитися зачистка міста", - сказав Шилов.

"Джерело - один з моїх бійців. Він на блокпосту в Маріуполі. Також працівники міліції, які знаходилися в Новоазовську. Новоазовський райвідділок евакуйовано в Маріуполь, але склалася дивна річ: маріупольська міліція за наявністю зброї, яка зберігається на складі одного з райвідділків, - не озброєна", - додав командир.

Крім того, у ефірі одного з телеканалів колишній боєць "Азова", тепер волонтер у зоні АТО Володимир Кочетков-Сукач повідомив, що готується наступ бойовиків з напрямку Новоазовська на Маріуполь та Волноваху.

"Ми знаємо, що вони зайняли одну частину міста (Новоазовська, ред.), фактично з іншого боку, через річку. Там знаходяться наші частини. Поки що вони активно атакували в місті. Обстріли йшли постійно, але таких активних бойових дій у середині міста ще не було", - розповів він.

Він додав, що ситуація ускладнюється тим, що велика колона техніки рухається в напрямку Волновахи.

Зараз, з його слів, мова - про можливе оточення Новоазовська, а в майбутньому важка ситуація очікує Маріуполь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
русский бандеровец Показати IP 28 Серпня 2014 08:41
Ган*ончанин! Давай жги опять про апалченцев с*аных!!!!
Скоро будуть і в Луц Показати IP 28 Серпня 2014 08:47
«Вокруг батальонов идет продуманная игра: Кабмин хочет повысить их статус, сделав полуармейскими образованиями. А президент не хотел бы возникновения еще одной армии, — пояснил «Вестям» политолог Вадим Карасев. — Ведь военные сейчас на стороне главы государства, а вот все батальоны курируют лично Аваков, Коломойский и МВД. Дай им оружие в руки — получишь еще одну армию». Дограються в Києві... Але загине багато наших хлопців.... Нема слів...Вибрали. Якщо немає чим воювати - відкликай хлопців з передової і віддавай Донбас путлеру. Але ж і те не робиться - хай краще патріотів знищать, ніж вони потім знищать наших "мудрих мужів"...
Анонім Показати IP 28 Серпня 2014 09:31
Почалася відкрита агресія сусідньої держави. А модератори сайта. та СБУ не реагують на коментарі агентів фсб
тиць... до Анонім Показати IP 28 Серпня 2014 10:26
Заткнись, дурню!
Анонім до тиць... Показати IP 28 Серпня 2014 11:54
Тролику фсбне закрий хліборізку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus