USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Трагедія в Одесі: людей труїли газом миттєвої дії, - експертиза

7 Травня 2014 19:00
В Одесі до справи щодо пожежі в Будинку профспілок міліція допустила громадянських експертів, - повідомляється у спецвипуску ТСН.

Фахівці і люди, які працювали в споруді та добре її знають, мають опитати свідків, обійти будівлю і зробити висновки, де і як розпочалася пожежа, та чому через неї загинули 38 людей. Самі експерти наголошують, вони лише допомагають міліції. Але вже оприлюднили попередні дані. Кажуть, що людей спеціально завели всередину і пустили газ, який убиває миттєво.

Люди навіть не встигали зрозуміти, що сталося. "Це була усвідомлена професійно підготовлена спецоперація в якій жертвами стали люди, у тому числі й ідеологічні одесити, які люблять Одесу. Я тому вважаю що тут втрутилася третя сила", - заявив президент південноукраїнського центру етнічних та політичних досліджень Геннадій Чижов.

Зазначимо, сьогодні, 7 травня, СБУ відзвітувала про затримання в Одесі членів та ватажка забороненої в Україні організації "Русское единство", які брали участь у побоїщі 2 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Анжеліка Показати IP 7 Травня 2014 20:49
А хіба хтось сумнівався що людей просто травили і ще до пожежі забивали палками а потім обливали бензином їм обличчя і підпалювали(все є в ютюбі).І те що цю провокацію організував Парубій з дружками з правого сектора що за день до подій приїздив в Одесу усі знають.Але зараз знов усе звалять на примарного Путіна і москалів які мільйонами бігають по данним нашого СБУ по Одесі і яких ніяк вони зловити не можуть.Для нашої теперішньої влади є лише одне слово яке їм найбільше підходить.Це ХУНТА.Вспомніть мої слова,не пройде і трьох місяців як всі вони будуть сидіти на лаві підсудних за злочини проти власного народу.
Всезнайко до Анжеліка Показати IP 7 Травня 2014 22:18
Так, все звалять на Росію, як звалили розстріл майданівців, який теж був організований Парубієм, на Янека...
Ирина Показати IP 7 Травня 2014 21:15
Підтримую
троян до Ирина Показати IP 7 Травня 2014 21:55
Дві прарасейські хв**ди за колорадів голос подали
Ірина до троян Показати IP 7 Травня 2014 21:59
Як на мене, то останнім часом вони почали тут пастися масово. Мабуть, якісь провокації.
Рижа пяниця до Ірина Показати IP 8 Травня 2014 09:00
Це Гандрушка Мельник.
Лучанка до Ірина Показати IP 8 Травня 2014 11:25
Пані Ірино, Ви це серйозно? Невже розумна людина не може зрозуміти, що у нормальній країні не може бути так, що всі люди марширен колоною під одним гаслом? Здорова опозиція має їснувати для політичного здоров'я країни. Може Ви дуже молоденька і не пам'ятаєте тих часів, коли нас збивали у колони, і ми мали кричати: "Слава КПРС!" Мені це не подобалось, як і зараз не подобається те, що тих, кто не хоче бути в натовпі і кричати "Героям Слава!" рахують за ворогів нації і навіть організували для цього телефон Гарячої лінії в СБУ (щоб стучати на них). Щось не туди ми йдемо, як на мене...
Ірина до Лучанка Показати IP 8 Травня 2014 11:51
Знаєте, мені також не все подобається у моїй країні, але бігти і кричати: "Рассія памагі" це не вихід. Потрібно самому старатись побудувати нормальну Україну. Знаєте, а для цікавості зайдіть на сторінки росіян у соцмережах і подивіться скільки там бруду. І цей бруд з закликами помсти і вбивст Ви називаєте "політичним здоров'ям"? Пробачте, але мені болить...
Дончанин до троян Показати IP 7 Травня 2014 22:03
Сначала цитата: "Очевидцы утверждают, что первый погибший из числа проукраинских митингующих скончался от пулевых ранений, нанесенных из автоматического оружия. На улице Преображенской, где он умер, уже через несколько минут лежали цветы". Теперь заключение: "Те, кто возложил цветы отлично знал о том, что именно произойдет". Вывод очевиден для любого, у кого на плечах вместилище мозгов, а не кочан капусты. Интересно, найдется кто либо, способный хоть что то внятное возразить этому утверждению (пена, летящая с губ в расчет не принимается)?
волинянка до Дончанин Показати IP 7 Травня 2014 22:06
Дончанин, дай спокій. Ваше російське мозговтіратєльство вже трохи втомлює
Дончанин до волинянка Показати IP 7 Травня 2014 22:17
А что, слабо внятно возразить без хамства?
баян до троян Показати IP 7 Травня 2014 23:28
Так твоїх америкосів ніхто ж не чіпає, хоча мабуть без них і тут не обійшлося. Все колоради да колоради. Їдь до своїх колорадів та живи там.
бізентрогі до Ирина Показати IP 7 Травня 2014 22:18
Трухани собі підтримай
лпдмуа а простише и Показати IP 7 Травня 2014 23:14
коли ми вже прокинемось? керівництво одеськой міліціі як і всі силові органи були свормовані по квотам : і так попорядку губернатор із фронту змін поставлений Турчиновим все керівництво на чолі из луцюком занесли кеш Луценку і залишились на посадах : -де заступник луцюка по громадському блоку -спочатку на одинь день ставлять виконувачим обовьязки -потім підозра-домашній арест при такій кількості загиблених і тотальній зраді-а сьогодні вивляеться що він вже перетнув кордон : всі ці кадри як другі назначені під вибори білого біде із косою яка невилизать із телеекранів : Вот так а друге і третья самі знаете і бачити хто біля корита і кого ще притягнуть : Добраніч мені пора спати
ми Показати IP 7 Травня 2014 23:41
подобається мені логіка наших "миздобуликів". Як тільки хтось не згодний з їхньою точкою зору відразу - колоради, боти, тролі, ватнікі....а головою подумати не пробували? хоча б інколи вимикати емоції та 5ий канал?
ОДЕС Показати IP 8 Травня 2014 04:32
коментар було видалено
Юрій Показати IP 8 Травня 2014 08:57
Перестаньте ткрористів називати людьми.Згоріли вбивці і сепаратисти.
волинянка до Юрій Показати IP 8 Травня 2014 09:07
На Волині живуть нормальні люди, які прекрасно розуміють, що це були провокації. Можливо, вони й негідники, але палити ніхто їх не збирався. Геть звідси провокатори!
яша Показати IP 8 Травня 2014 09:01
коментар було видалено
волинянка до яша Показати IP 8 Травня 2014 09:08
Геть, звідси провокатор!
українка Показати IP 8 Травня 2014 09:07
Анжеліка ти больна на всю голову.Це ми вбиваємо своїх людей-це ви кацапи,яких Росея зомбувала бачите нас ворогами.Ви гей росіяни, ми ніколи не були для нас ворогами, ми брати по крові.А коли це все твориться-це вже не жарти- це кінець світу.Нам усім буде кінець,бо так сказав Бог.Ні не люди прості це роблять-це робить Путін, в якого вселився с атана, він викори стовує методику Гітлера захищає своїх росіян від кого? Хто держить його росіян у нас в Україні чи в інших країнах світу.Ніхто. І живеться росіянам в нас добре,ми їм нічого поганого не робимо.Путін- це дійсно сатана,який загубить весь світ, згорить Земля і всі діла на ній,Його потрібно зупинити, а як? Молтися і Бога просити, щоб його зупинив.Але ж ми всі стали зомбовані навіть не розуміємо,що коїться,думаємо,що нас омине біда.Ні,Земля для всіх одна і зірветься з орбіти разом з нами.Люди одумайтесь,доки не пізно
також українка до українка Показати IP 8 Травня 2014 09:12
Це точно! Гине стільки людей, а заради чого?.. Люди, живіть мирно, землі для всіх вистачить: і для українців, і для росіян. А життя воно таке коротке насправді...
Також українка. до українка Показати IP 8 Травня 2014 10:41
Путін? ПАрдон...Коли загинули люди, загинули страшною смертю...І я бачу і чую з вуст моїх земляків- лучан, з якими я живу поряд, працююю: "Правильно! Це ж вороги! МАло щось їх замочили"... Це що? Навіть абстрагуємось від політичного забарвлення цієї трагедії...Хто вбивав - нелюди, а хто рахує, що це правильно- це хто? Віруючи люди? В котріх Бог у серці? Що з вашими мізками, люди? Ви вже переступили межу людського сприйняття дійсності! Ось так , я думаю, було і в націстській Німеччині, коли законослухняні німці оправдовуваоли концтабори...А що? Це ж ворогів катують...
Волинянка Показати IP 8 Травня 2014 09:18
Підтримую українок ми за мир,за російський народ і українськи ми не хочемо війни. Земля одна на всіх,як і перемога,яку ми здобули у війні 41-45 року. 69 років тільки пройшло, а вже знову брязкаємо зброєю.Це страшно,це не буде така війна- це буде миттєве знищення Землі.Люди одумайтесь,зупиніть Путіна-це Гітлер,хоче світового панування,Разом зможемо,якщо дійсно будемо молитися до Господа Бога-він почує і знищить Путіна з лиця Землі.Господи почуй наші молитви.Ми простий люд-нічого не можемо зробити,Росіяни ми вам не вороги,зрозумійте,не слухайте политків-бандитів-це сатана в руках путіна.Ніколи не думали,що брати росіяни стануть страшними ворогами
Gs Показати IP 8 Травня 2014 09:54
Капець! Ах, ах, ах та ох, ох, ох. А хто спровокував побоїще, хто попер на людей, бо не сподобалось, що вони йдуть з жовтоблакитними прапорами (маразм який, в своїй країні йти з державним прапором чи заговорити українською мовою страшно - дожились), хто? Хіба не пібічники русскага язіка, федералізму, Рассея -Рассея і тому подібної х..йні? Що, думали, що як завжди утруться а їм все зійде з рук, а от на цей раз не зійшло - дали п...зди і правильно зробили. Знахабніли вже зовсім.
волинянка до Gs Показати IP 8 Травня 2014 09:58
геть!
Gs до волинянка Показати IP 8 Травня 2014 10:02
коментар було видалено
Одес Показати IP 8 Травня 2014 10:06
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus