USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Трагічно загинув заступник Ковельського міського голови

31 Липня 2013 12:19
Трагічно обірвалася земна стежина заступника Ковельського міського голови Геннадія Івановича Сороки – талановитого керівника, хорошої людини, надійного друга, колеги, турботливого сина, чоловіка, батька. Не стало Геннадія Сороки 30 липня, не доживши до 61-го року життя. Повідомляє ПроКовель.
Геннадій Іванович народився 9 вересня 1952 року у сім’ї службовців. Закінчив Український інститут інженерів водного господарства. Працював майстром-інженером ПМК-274 “Волиньсільбуд”. Тривалий час обіймав посаду начальника дистанції цивільних споруд (нині – управління будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд №3 м.Рівне Львівської залізниці).
З 2006 року - перший заступник, а з листопада 2010 - заступник Ковельського міського голови.
За час роботи у виконавчому комітеті міської ради Геннадій Іванович Сорока зарекомендував себе як висококваліфікований керівник, вимогливий до себе та підлеглих. Детально вникав в роботу підпорядкованих йому структур, оперативно надавав їм практичну допомогу. Геннадій Іванович вирізнявся принциповістю, відповідальністю, діловим підходом до вирішення нагальних міських питань, здатністю приймати правильні рішення.
Значну увагу у своїй роботі приділяв підвищенню рівня комфорту життя міських жителів, стану розвитку комунального господарства. Під умілим керівництвом Сороки Геннадія Івановича щодня здійснювався цілий комплекс заходів з благоустрою та впорядкування міста.
Нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України та відзнаками обласної та міської влади.
Колеги та ковельчани пам’ятатимуть Геннадія Івановича як доброзичливу, уважну, порядну людину, вмілого організатора, мудрого керівника, щирого ковельчанина.
Розділяємо з рідними, друзями біль важкої і непоправної втрати і схиляємо голови в глибокій жалобі.

Ковельська міська рада та її виконавчий комітет
1 серпня з 9.30 до 13.00 у приміщенні Будинку рад відбудеться громадська панахида та прощання з покійним Геннадієм Івановичем Сорокою.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus