USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Три смертельні ДТП на Волині

28 Липня 2014 12:55
Протягом вихідних на Волині у ДТП троє осіб загинуло, четверо - отримали тілесні ушкодження. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Двоє водії-учасники смертельних автопригод із місця події втекли. Проводяться заходи щодо їх встановлення і притягнення до відповідальності.

О 6-й годині в Любомльський РВ надійшло повідомлення про те, що в селі Куснище, біля магазину виявлено труп 65-річного місцевого жителя. При додатковому зовнішньому огляді судово-медичним експертом було виявлено тілесні ушкодження, які були заподіяні внаслідок наїзду невстановленим транспортним засобом. Водій, який скоїв наїзд на пенсіонера, зник із місця ДТП. Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо його встановлення.

Аналогічна автопригода трапилася на Ратнівщині. У райвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що поблизу села Тур біля польової дороги виявлено труп 34-річної місцевої жительки. Тіло направлено на проведення судово-медичної експертизи. Встановлено, що тілесні ушкодження жінці були заподіяні внаслідок наїзду невстановленим транспортним засобом. Водій, який скоїв наїзд, зник із місця автопригоди. Проводяться пошукові заходи з метою встановлення винуватця ДТП.

Смертельну ДТП зареєстровано на Ковельщині. О 6-й годині в селі Тойкут Ковельського району 40-річний житель села Сошичне Камінь-Каширського району, керуючи автомобілем «ВАЗ-2101», на перехресті вулиць не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, здійснив зіткнення з придорожнім парканом, після чого з’їхав у кювет і перекинувся. Внаслідок ДТП пасажир, 17-річний місцевий житель, від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

На автодорозі Устилуг – Луцьк – Рівне» сталася аварія. При огляді місця події встановлено, що 39-річний житель міста Нововолинськ, керуючи автомобілем «Рено Трафік», рухаючись у напрямку міста Устилуг, здійснив наїзд на велосипедиста – 39-річного жителя міста Володимира-Волинського, котрий виїхав на проїзну частину дороги. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у реанімаційне відділення Володимир-Волинського територіального медичного округу.

О 17:00 на автодорозі Ковель – Жовква водій автомобіля «Volkswagen Transporter», 26-річний житель міста Володимира-Волинського, рухаючись по узбіччю з увімкненою аварійно-світловою сигналізацією, здійснюючи поворот наліво поза перехрестям, не пропустив мотоцикл «Kawasaki» під керуванням 37-річного місцевого жителя, що рухався в попутному напрямку, та допустив із ним зіткнення. Внаслідок ДТП водій мотоцикла госпіталізований у травматологічне відділення Нововолинської центральної міської лікарні.

Наступного дня о 12 годині в Луцьку 20-річний велосипедист здійснив наїзд на водостічний колодязь, на якому була відсутня металева решітка. У результаті молодик отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у міську лікарню.

Окрім того, близько 7-ї години надійшло повідомлення про те, що в приймальне відділення дитячої обласної лікарні із тілесними ушкодженнями. доставлено 15-річну жительку обласного центру. Встановлено, що тілесні ушкодження дівчина отримала того ж дня в селі Житнівка Камінь-Каширського району. Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що 17-річний житель села Житнівка, керуючи мотоциклом «SOUL ZSS149F», не вибрав безпечну швидкість руху, внаслідок чого збив дівчину.

За фактами ДТП розпочато кримінальні провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus