USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У ДТП на трасі Луцьк-Ковель травмувалося троє людей

14 Грудня 2016 18:02
Дорожньо-транспортна пригода за участю двох авто трапилася сьогодні, 14 грудня, у Рожищенському районі між селами Копачівка та Кременець.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили свідки події.

Як поінформували у прес-службі волинської поліції, сьогодні по обіді на автодорозі сполученням Луцьк-Ковель «Volkswagen Passat» зіткнувся із автомобілем «Volkswagen Golf». Внаслідок автопригоди троє людей отримали тілесні ушкодження.

За кермом легковика «Volkswagen Passat» перебував 27-річний мешканець Любешівського району. Виконуючи маневр обгону водій допустив зіткнення із автомобілем «Volkswagen Golf», під керуванням 37-річної ковельчанки, який рухався у зустрічному напрямку.

Внаслідок зіткнення, водій та пасажири «VolkswagenGolf», 42-річний чоловік та 19-річна донька водія, отримали тілесні ушкодження та були доставлені у лікарню. Усі потерпілі мешканці Ковеля.

Водій автомобіля «VolkswagenPassat» у ДТП не травмувався.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
коли вже Показати IP 14 Грудня 2016 21:31
бикам права видавати продавати перестануть.там крові більше ніж асфальту але мреовці бикам посвідчення продають спрапвно.де ті революцинери з покришками гідності.
Свідок Показати IP 14 Грудня 2016 21:47
Пасат на іноземній реєстрації,летів по трасі обгоняючі колону автомобілів наздогнавши фуру розуміє що не встигає дає втормоз, передні колеса блокуються, а автомобіль швидкість так і не зкинув ( дорогах була дужу-дуже слизька) і в останній момент водій трошки прийняв лівіше.
43 Показати IP 15 Грудня 2016 04:44
І знову паста з іноземною реєстрацією, складається враження що одні ди***іли їздять на іноземних номерах і маршрутках

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus