USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У ДТП на Волині загинув велосипедист

16 Квітня 2014 15:27
У ДТП на Волині постраждали двоє велосипедистів. Один із них загинув на місці пригоди, - інформують у прес-службі волинської міліції.

У селі Соловичі Турійського району 32-річний водій, керуючи автомобілем Фольксваген Кадді, рухався в напрямку Володимира-Волинського і допустив наїзд на 52-річного велосипедиста. Внаслідок автопригоди чоловік помер на місці.

Окрім того, близько 22-ї години в чергову частину Шацького райвідділу міліції телефоном надійшло повідомлення чергового лікаря про те, що в селі Пульмо трапилася ДТП.

Під час виїзду на місце події встановили, що водій, керуючи автомобілем «ВАЗ -2101» в напрямку села Гряда, не вибравши безпечної швидкості руху та не врахувавши дорожню обстановку, допустив наїзд на 45-річного велосипедиста, який рухався в зустрічному напрямку по напрямку руху автомобіля.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений у медичний заклад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus