USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У ДТП під Донецьком не було загиблих, - Міноборони

20 Квітня 2015 22:00
У Міноборони спростували загибель військових у ДТП під Донецьком.

Аварія в селі Гродівка Донецької області дійсно сталася минулої ночі, але в результаті події ніхто не загинув. Про це повідомив начальник прес-центру штабу АТО Олексій Андрюшин, - ЛІГАБізнесІнформ.

"На даний момент військова служба правопорядку підтвердила інформацію про те, що в ДТП біля села Гродівка, що сталася сьогодні вночі близько 00:10, в автомобілі ВАЗ 2106 їхали два військовослужбовці 41-го окремого мотопіхотного батальйону. Дорога ця Дмитрієв - Очеретине. У районі населеного пункту Гродівка вони перевищили швидкість, не впоралися з керуванням і вилетіли в дерево", - сказав він.

Зі слів спікера штабу АТО, в результаті події військові отримали травми середнього ступеня тяжкості. В даний момент один з них знаходиться в Дніпропетровську, другий - в Красноармійську.

"Інформації про загибель трьох військовослужбовців в ДТП ні за вчорашній день, ні за сьогоднішній, не надходило", - підкреслив Андрюшин.

"Жодних даних немає про те, чи вони перебували в стані алкогольного сп'яніння. Вони поверталися з виконання завдання, командування було в курсі. 41-й ОМПБ формувався в місті Чернігові", - додав він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus