USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У ДТП в Румунії загинула лучанка. ОНОВЛЕНО

11 Серпня 2015 12:52
У моторошній ДТП, в Румунії, в якій розбився автобус з туристами, загинули 56-річна жінка з Луцька та 17-річна дівчина з Рівного.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Як повідомили у Луцькій міській раді, загибла лучанка - Ольга Булига.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблої землячки.

Травмовані в аварії під Бухарестом українці залишаються в румунських лікарнях. Двадцятеро українців, які постраждали у дорожньо-транспортній пригоді неподалік Бухареста в ніч на неділю, вже повертаються додому.

Ще шістнадцять, які отримали важчі травми, залишаються в лікарнях.

Раніше повідомлялося, що в злощасному автобусі, що потрапив у трагічну ДТП в Румунії, постраждала молода сім’я з Луцька - чоловік, дружина та їх шестирічний син.

Нагадаємо, 9 серпня на трасі Констанца-Бухарест сталася ДТП з автобусом, що перевозив 51 громадянина України. ФОТО. Згідно з попередньою версією, причиною аварії стало те, що водій заснув за кермом.

Загалом у салоні були 22 неповнолітніх дитини.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олена Показати IP 11 Серпня 2015 13:46
Співчуваю. Це була чудова людина.
Ігор Показати IP 12 Серпня 2015 00:57
Світ втратив надзвичайно добру і світлу людину
Лєна, Раїса до Ігор Показати IP 18 Серпня 2015 17:22
Рідні, близькі, друзі втратили найкращу, найвідданішу людину, друга, котру Бог послав у наше життя. Щира, добра, відверта, любила життя і людей. Не збиралась покидати цей світ. Сумуємо, за тобою, наша дорога, ОЛІЧКА. Світла, тобі, пам"ять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus