USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Ковелі невідомі відкрили стрілянину, напали на валютника

11 Грудня 2016 13:22
Невідомі особи відкрили стрілянину у Ковелі. В результаті перестрілки постраждали троє чоловіків віком від 30 до 35 років, отримавши поранення різного ступеню тяжкості.

Я стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, стрілянина трапилася 10 грудня, близько 22 години вечора у Ковелі неподалік центру.

Двоє невідомих напали на валютника, 1985 року народження. В результаті перестрілки один з чоловіків отримав поранення у стегно, другий – проникаюче ножове поранення грудної клітки та вогнепальне поранення стопи, а третій отримав кулю в пах. Зафіксоване звернення за медичною допомогою.

В Управлінні Національної поліції підтвердили факт конфлікту між громадянами, проте деталі не коментують у зв'язку з проведенням слідчих дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 11 Грудня 2016 13:59
Я в шоці! Куди дивиться Аваков?
НОНА Показати IP 11 Грудня 2016 16:28
Чому дивуватися, розгул бандитизму є результатом "плідної праці" української влади. Грабунки ювелірних магазинів, розстріли авто інкасаторів стали нормою нашого життя. Кожен день ми чуємо про загибель українських військовослужбовців на Донбасі і ні хто за це не несе відповідальності.Іде планомірне знищення українських патріотів та розвал Української держави. Напевно це все результати "Революції гідності". Слава Україні!
Серж Показати IP 27 Листопада 2018 21:48
Всюди зрада зрада зрада, як вам живеться зрадофіли?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus