USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Києві депутат від «Батьківщини» влаштував масштабну ДТП зі стріляниною

29 Липня 2016 18:31
У ніч на п'ятницю, 29 липня, у Києві на Кільцевій дорозі сталася серйозна ДТП, за участю автомобілів "Тойота Ленд Крузер" і "Волга".

Зі слів очевидців, все розпочалося зі стрілянини з травматичної зброї біля гіпермаркету, яку з незрозумілої причини влаштував п'яний водій "Тойота", передає Еспресо.ТБ.

За кермом автомобіля Toyota Land Cruiser, за участю якого сталася масштабна ДТП, виявився депутат Макарівської районної ради Київської області від партії "ВО "Батьківщина" 27-річний Матвій Євсеєнко. Про це написав на своїй сторінці у Facebook активіст Роман Синіцин.

"Знайомтесь. Це Матвєй. Сьогодні вночі напився і побився з таксистами. Стріляв з пістолета. По приїзду Патрульної поліції України почав втікати на автомобілі Toyota Prado ‪#‎AI3000EE‬, поліція почала здійснювати погоню. На розвороті Матвєй виїхав на зустрічну смугу та на величезній швидкості влупив "Волгу". Матвєй - депутат Макарівської районної ради. Євсеенко Матвій Ігорович 27.03.1989 р.н. Не будь як Матвєй", - написав він.



На місце події одразу ж приїхала поліція, і зловмисник почав тікати у напрямку Одеської площі. Потім він різко розвернувся і почав рухатися у зустрічному напрямку.

В результаті сталося лобове зіткнення із "Волгою", яка їхала з причепом. Причеп відкинуло і в нього врізалася ще й "Мазда".

Водія та пасажирку "Волги" затиснуло в салоні, обох діставали за допомогою чотирьох бригад рятувальників.

Згодом потерпілих із дуже тяжкими травмами забрала "швидка".

Експертиза підтвердила 1,85 проміле алкоголю в крові 27-річного депутата, який перебуваючи за кермом автомобіля Toyota Land Cruiser, намагався втекти від поліції, виїхав на зустрічну смугу та спричинив зіткнення з автомобілем "Волга".

Про це повіиляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

Згідно з повідомленням, водія Toyota Land Cruiser доправили до медичного закладу, однак від госпіталізації відмовився.

“Разом з тим експертиза підтвердила 1,85 проміле алкоголю в його крові”, — йдеться у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Храпачевський Показати IP 29 Липня 2016 20:42
Ну і хіба не краще було б застрелити того ідіота зразу, а не ждати поки людей покалічить??
РБ Показати IP 29 Липня 2016 21:09
А толку? Всеодно відмажуть, справу замнуть, кому треба заплатять.
Мвс Показати IP 29 Липня 2016 22:30
Ну і треба стріляти на ураження таких можоро.. уесосів чи ні!!!Думаю навіть не по колесах...
Злий Укроп Показати IP 30 Липня 2016 15:44
От ХЛО!!!! Реально, треба було пристрелити під час погоні...
Просто Показати IP 31 Липня 2016 02:17
Айфон до чого писати ці повідомлення, йому реально по&&й на всю цю ситуацію. Травматична не вогнепальна, дозвіл якийсь має напевно, а ДТП - так це Волга його втаранила, а горілку він пив вчора на дні народженні якомусь, та й все. 1000$ і паро дзвінків..... І " не виноватая я, он сам пришёл"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus