USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У луцькій багатоповерхівці горіла квартира

21 Квітня 2015 13:19
20 квітня близько 22:00 на п'ятому поверсі будинку, розташованого по проспекту Перемоги, сталася пожежа. Цей під'їзд і раніше складно було назвати благополучним. Тут неодноразово "крутили" замки, у мешканців незрозумілим чином із зачинених квартир зникали гроші.

Але останні 4 роки жителі 3-го під'їзду по проспекту Перемоги, 19 взагалі жили, як на пороховій бочці, - інформує ВолиньPost.

Причиною цьому - ­постраждала. Жінка мешкає у будинку вже 8 років. Люди звикли, що з квартири старенької лунають постійні крики: "То чортів ганяє, то гирею в підлогу б'є. Кидається на людей без причини. Двері сусіду поламала, перила... Колись, чи випадково, чи спеціально, підпалила сміття у підїзді", ­- розповідають мешканці.

Вони кажуть, що часто до жінки приходили підозрілі гості напідпитку. Цього разу гостей не було, але і їх відсутність від біди не вберегла.

О 10.20 стороння жінка, яка проходила повз, побачила що на 5-му поверсі будинку палає квартира. Вона одразу викликала пожежників і сповістила про лихо жителів під'їзду.

Сусіди швидко організувались і почали спільно боротися з вогнем. На допомогу їм прибули МНСники з чергової частини, після чого полум'я вдалося загасити.

Опісля прибув дільничий, та люди зустріли його з осудом. Пояснили, що вже неодноразово зверталися в органи з приводу "душевно не здорової" жінки, та численні скарги сусідів, навіть колективні, залишались без уваги. З часом перестали приймати і заяви, відсилаючи оббивати владні пороги, ­ а там відповідали: "Це не в нашій компетенції".

Розповідають, старенька стала такою після трагічної втрати сина. Але про неї соціальні служби піклуватись не поспішали. Декілька разів на вимогу мешканців будинку її госпіталізовували у психлікарню, та за місяць відпускали додому і усе починалося знову.

"Ми завжди переживали, як десь залишить газ відкритим, то півбудинку злетить на повітря", - розповідають жінки, прибираючи наслідки "потопу". Кажуть, таким людям потрібен спеціальний догляд і лікування, та що вдієш, коли держава закриває очі.

Квартира Максима Нікітіна також на 5-му поверсі. Він ­ батько і голова сімейства, відверто боїться за життя рідних. Розповідає, що запах диму першою відчула дружина і попросила перевірити, що там коїться. Коли вийшов на сходову клітку, все уже було в диму. Евакуював дружину з дитиною до родичів, що живуть у сусідньому під'їзді, а сам повернувся назад.

Попередньо причиною загоряння називають несправний телевізор і проводку.

У новині використане ілюстративне фото з мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Цікаво Показати IP 21 Квітня 2015 15:17
Баба жива?
Лучанка Показати IP 21 Квітня 2015 16:47
По пр. Перемоги,19 будинок не панельний, фото не відповідає дійсності.
Ірина до Лучанка Показати IP 21 Квітня 2015 17:42
У новині використане ілюстративне фото з мережі.
Волинь моя до Лучанка Показати IP 21 Квітня 2015 20:18
100%. Там взагалі панельних нема ніби..
сусідка Показати IP 21 Квітня 2015 16:52
Не треба писати дурниці. Ніяких крадіжок у нашому під"їзді не було.
шо за н Показати IP 21 Квітня 2015 16:58
фото фейк, соглм б самі зробити фото перед тим як робити новину
інк Показати IP 21 Квітня 2015 21:47
журналістка гарно усе перебільшила і пропіарила ..... цікаво кому на користь ??? Краще сама вела себе на рівні цивілізації ..... та недопалки свої не кидати у квітник .... Крутий фейк вийшов

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus