USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку автівка влетіла в магазин на зупинці. Фото

30 Вересня 2016 15:33
Дорожньо-транспортна пригода, під час якої легковик вилетів на узбіччя та протаранив магазин на зупинці, трапилася сьогодні, 30 вересня.

Так, на вулиці Рівненській близько 13:30 зіткнулися два ато, Нyundai i30 та Dodge. В результаті зіткнення, Hyundai злетів з дороги та в 'їхав у магазин, що на зупинці громадського транспорту. Автівка отримала пошкодження задньої правої частини кузова.

Інше авто також зазнало механічних пошкоджень. На щастя, ніхто не постраждав.

Патрульний поліцейський, який працював на місці пригоди, розповів, що ДТП трапилась в результаті порушення правил дорожнього руху одним із учасників автопригоди.

«Я не уповноважений називати винного у ДТП, це буде ясно в суді», - прокоментував патрульний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Очевидець Показати IP 30 Вересня 2016 16:33
Вже другий такий випадок. Колись влетіло авто в цей магазинчик зранку коли саме люди їхали на роботу.
Євген до Очевидець Показати IP 1 Жовтня 2016 22:40
Це не та зупинка, це наступна, навпроти Фокстрота (якого вже нема). А тоді це була біля Лучеська
Іван Показати IP 30 Вересня 2016 17:34
Ото Курило накатався, менше бухати треба
Ірина до Іван Показати IP 30 Вересня 2016 19:33
Який з них, старий чи малий? Хоче п'ють обоє як холодну воду.
Нема на то ради Показати IP 30 Вересня 2016 17:55
Більшої дурі придумати важко. Кривицький думав, що замість нього зупинки будуть підмітати продавці, Поха продовжив забудовувати тротуари магазинами, Шиба нічого не думав, а Романюк думав, що так було вічно. Скільки вже було аварій, скільки людей загинуло ? Депутатики з прокурорчиками, наближені і за мзду поставили кіоски на газопроводах, кабелях, на люках.Загружають товар з автобусних карманів, а гаішники не бачать. Ви в Білорусі ,Польщі таке бачили ? Не схеми комплексні робити треба, а зробити одну схему - комплексно повідкручувати голови тим, хто генерує дурь і повідрубувати руки тим, хто за гроші то робить.Очистіть тротуати від кіосків забезпечте людям безпеку ! Блін, як не спина в глині, то магазини на дорозі !
до нема Показати IP 1 Жовтня 2016 07:53
ви праві але дуже велику небезпеку наразі правителям роблять якіь гаражі та металеві кіоски де жиди будуть будинкі зводити.а життя Украінців іх найменьше цікавить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus