USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку через ожеледицю травмувалася рекордна кількість людей

8 Грудня 2016 20:56
Ранкова ожеледиця у Луцьку 8 грудня суттєво ускладнила пішохідний та автомобільний рух в місті.

Як наслідок – численна кількість звернень до травмпункту Луцької міської клінічної лікарні.

Кількість потерпілих від негоди "Конкуренту" озвучив заступник головного лікаря з медичної частини комунального закладу ЛМКЛ Володимир Шендибило.

Він зауважив, що внаслідок ожеледиці до травматичного пункту звернулося 53 потерпілих.

Щоправда, така статистика не є остаточною, оскільки відображає кількість травмованих станом на 16:00 годину. Кінцеві дані, каже лікар, можна буде отримати лише завтра.

Володимир Шендибило зауважує, що найбільший наплив потерпілих від погодних умов лучан був від ранку до обіду. Після цього кількість звернень стабілізувалася.

"З 8 години, коли люди почали йти на роботу, до 15 на травмпункт звернулося 53 людини. Це більше як завжди. Є переломи. Більше двадцяти, мабуть. За віком в основному старші люди. Зараз практично немає людей. 2-3 звернення", – розповідає заступник головного лікаря.

"Вчора за цілу добу було 49 людей", – пригадує лікар.

Нагадаємо, вулиці Луцька й Волині перетворилися у суцільний "каток" через несприятливі погодні умови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 8 Грудня 2016 22:07
позовна заява до люцького міськвиконкому про відшкодування шкоди
Доктор Показати IP 8 Грудня 2016 22:42
Повна бездіяльність міської влади. Знали про погоду від метеорологів ,чому не зібрали комунальників напередодні ввечері, чому не розпочали працювати з 5 , 6 години ранку , як це роблять справді господарники .Чому не вивели техніку на головні магістралі і вулиці ?Зате цілодобово можуть ділити землю ... НЕ ХОЧУТЬ нормально працювати, чи не можуть
петя до Доктор Показати IP 9 Грудня 2016 08:10
Дощ розпочався о 6-20, що мали посипати вночі?
Лучанин Показати IP 9 Грудня 2016 01:59
ВН, вулиці перетворилися на каток не через негоду, а через бездіяльність комунальників. Пишіть правду! Погодні умови бувають завжди, але ми не в кам'яному віці живемо, що з пещери виходити не треба.
слухач Показати IP 9 Грудня 2016 04:09
Ну, незнаю наскільки це правда, але бачила по телебаченню, що комуналиники вже з 6год ранку виїхали, але якраз дощ і мороз всю їхню роботу зводив нанівець! Як би там не було, невистачає в нашому місті і техніки, і працівників, щоб встигнути виконати такі об'єми роботи!!! Місто ж немаленьке!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus