USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Федорова горіла багатоповерхівка. Є жертви. ОНОВЛЕНО

13 Липня 2016 12:26
Пожежа, в якій загинула людина, виникла цієї ночі на 6-ому поверсі 9-поверхового цегляного будинку на вулиці Федорова.

Повідомлення про задимлення надійшло рятувальникам о 4:37 ранку. Уже через 10 хвилин на місце пожежі прибула перша пожежна машина. Загалом до гасіні пожежі були залучені 6 одиниць спецтехніки – 5 пожежних автомобілів та один автомобіль газодимозахисної служби. О 5:12 пожежа була локалізована, а о 5:28 остаточно ліквідована. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

Дим, який виходив з квартири, був настільки густим, що на відстані метра крізь нього вже нічого не було видно.

Зі слів очевидців пожежі, квартира бабусі на 6-ому поверсі, де виникло займання, була повністю захаращена сміттям, яке вона приносила з двору. Сміття, кажуть, було «по груди», в усьому цьому був лише прохід з кімнати в кухню. Через таку захаращеність у квартиру лучанки неодноразово приїжджали служби оперативного реагування.

На момент, коли приїхав перший пожежний автомобіль, люди на балконах верхніх поверхів будинку кричали «Рятуйте!», оскільки через густий дим не могли навіть вийти на сходову клітку.

Начальник чергової зміни ЧСПТ міста Луцька Володимир Краштапук, приставивши пожежну драбину, врятував жінку, яка стояла в диму на балконі 9-ого поверху й благала про допомогу. Спуск драбиною тривав 10-15 хвилин, жінка не могла швидко рухатися, була сильно налякана. На землі рятувальник передав її медикам, які прибули в кареті «швидкої», після цього повернувся в будинок і долучився до гасіння пожежі. Двоє рятувальників боролися з вогнем, ще двоє ходили по квартирах 6-9 поверхів і закликали людей бути біля вікон, доки не розвіється дим. У будинку повідкривали вікна так званих «сушок», і лише після того, як дим розсіявся, мешканці будинку могли спускатися сходовою кліткою.

Після того, як пожежу погасили, у квартирі на 6-ому поверсі рятувальники виявили труп власниці квартири 1928 року народження. Тіло направили на експертизу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Софія Показати IP 13 Липня 2016 12:53
Якщо неодноразово приїжджали служби оперативного реагування через захаращеність квартири, то це означає, що сусіди звертались з цією проблемою. Хто по суті щось зробив для вирішення цієї ситуації??? Значить нічого, якщо сьогодні сталась пожежа. Цілий будинок міг згоріти через те одну, скоріше за все, стареньку і хвору бабусю. А скільки таких звернень по місту Луцьку щодо таких "плюшкіних". які тягнуть додому всіляке сміття створюючи нестерпні умови для проживання сусідів. У нашій державі поки грім не гряне чиновник не перехреститься. Можливо після сьогоднішнього випадку владні мужі зреагують на подібні випадки по всьому місту.
Альона до Софія Показати IP 13 Липня 2016 23:56
Цій плюшкіній скоріше всього не було що їсти-тому вона і носила все з мусорніків..люди які отримують в нашій "прекрасній" державі 1200грн пенсії навряд чи можуть забезпечити себе нармальними умовами заплативши за квартиру,купуючи ліки та ...залишити на харчування.Краще б звертались до чиновників щоб перевіряли чи вона кусок хліба має..а не порядок навела! Не з добра вона рилась в наших недоїдках..Шкода бабусю
Сусід Плюшкіної до Альона Показати IP 14 Липня 2016 10:14
Бабця мала шо їсти, і пенсія у неї не така і маленька була. Неодноразово пропонували їй допомогти, практично кожен житель під'їзду. І до будинку пристарілих її направили, так вона звідти утекла мотивуючи це тим, що їй багато пенсії забирають.
Ната до Альона Показати IP 14 Липня 2016 14:30
Да, на складала харчів по груди, коробки, мішки, ,пакети, шкарбоньки жерла.
Який номер будинку? Показати IP 13 Липня 2016 13:59
Який номер будинку?
Номер до Який номер будинку? Показати IP 13 Липня 2016 14:49
Федорова 5, перший під'їзд, 6-й поверх
Анонім до Який номер будинку? Показати IP 13 Липня 2016 14:58
5
І Показати IP 13 Липня 2016 18:12
Федорова 5 коли перебудували з ценли? , скільки там жив він завжди панельний був, пе*ниш сосіди всі чують ...
І Показати IP 13 Липня 2016 18:12
Цегли
СаСа Показати IP 13 Липня 2016 22:34
І все ж будинок панельний. Хто не вірить - може на фото подивитися. Не професійно....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus