USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку на переході збили 8-річного хлопчика. Відео

3 Листопада 2016 16:38
В дорожньо-транспортній пригоді у Луцьку постраждала дитина. Надзвичайна подія трапилася сьогодні, 3 листопада, на вулиці Огієнка.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька.

Так, автомобіль Dacia збив на пішохідному переході хлопчика близько 8 років. Хлопчик, після марного очікування, що його пропустять, намагався швидко перебігти дорогу.

Дитину доправили до лікарні. На місці пригоди працювали слідчі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анонім Показати IP 3 Листопада 2016 17:47
А про те що водій має уважним при наближенні до пішоходного переходу, та має зменшити швидкість, а при необхідості і зупинитись, що хтось в ПДР хтось відміняв?
Анонім до Анонім Показати IP 3 Листопада 2016 19:04
інколи пішоходи теж забувають що тз є підвмщеним джерелом небезпеки...
луцьк рульний Показати IP 3 Листопада 2016 19:12
Пішоходам забороняється: a) Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід; в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну
33 до луцьк рульний Показати IP 3 Листопада 2016 21:35
Ну, 8 років - це не дошкільного віку. І з відео чітко видно, що хлопчик не раптово вибіг на перехід, а певний час стояв і чекав, що його пропустять. Водію автомобіля, думаю, було видно, що хлопчик на переході, але він не загальмував
Сергій до луцьк рульний Показати IP 3 Листопада 2016 21:52
Є вина і батьків (дорослих), але якщо уважно подивитись відео то чітко видно що малий чекав на переході і не одна ху.ло не зупинилося і не пропустило. А коли він дійшов до середини і побачив що водії взагалі неадекватні він почав перебігати пішохідний перехід, але на жаль не встиг!!!!!!!!.
рагульному до луцьк рульний Показати IP 3 Листопада 2016 22:08
Очі роззуй - дитина стояла і чекала поки який-небудь рагуль її пропустить на пішохідному переході... Така у нас країна - дають права інвалідам за бабло, а ті їздять і удівляються, що то таке біле на асфальті намальоване вздовж та в поперек.
Просто Показати IP 3 Листопада 2016 20:35
Да пох, тут пиши не пиши водія винним зроблять... країна в нас така і життя. І батьки дітей, і мдари, які як собаки завжди обвинувачують не розібравшись. Воділа, готуй гроши.
дивіться до Просто Показати IP 3 Листопада 2016 21:15
https://youtu.be/7JLVOpeObX4
Жах Показати IP 3 Листопада 2016 21:43
З відео видно скільки дитина стоїть біля пішохідного переходу і жоден автомобіль не зупинився!!! От і дитина прийняла рішення перебігати дорогу.
Лучанка 1 Показати IP 3 Листопада 2016 22:08
Про що ви тут пишете, подивіться, скільки машин проїхало і не одна не зупинилася пропустити дитину. Та дитина, довго чекала, пропускала машини. Шановні мешканці Луцька, ви подивіться де є нерегульований перехід, там перейти дорогу практично неможливо. Проїхавши трохи далі, по Клима Савури перед поворотом на Гонгадзе, взагалі перехід на горбку і машини просто вилітають з Клима Савури на перехід і дуже рідко зупиняються і пропускають перехожих. А ще хочу зауважити, що по вул. Клима Савури починаючи від будинку 61 і далі аж до Задворецької тротуар практично відсутній, я маю на увазі ну дуже він вже вузький і над самою дорогою, теж по ньому ходити дуже небезпечно. Та наша місцева влада на це уваги не звертає, поки не стається біда. В теперішній час треба бути обережним і водіям і перехожим.
Dima Показати IP 3 Листопада 2016 22:57
на 19 секунді (це не так і довго чекав ) я не оправдовую нікого, але за машини водій напевно не побачив як хлопчик вибіг!!Тому все так і сталось! Краще 2 хвилини постояти і піти !
111 Показати IP 4 Листопада 2016 01:05
Який жах! Хто знає що з дитиною??? Сподіваюсь хлопчик не сильно травмувався.
я Показати IP 4 Листопада 2016 15:52
жах!!! дитина була на пішохідному переході!!! а не раптово вибігла... видужуй, дитинко!!!
Нейтрал Показати IP 10 Листопада 2016 15:02
коментар було видалено
Оля Показати IP 12 Листопада 2016 01:19
І мені на цьому переході доводилось переходити не раз. Так там дійсно не те що не пригальмовують, а іноді щей газують гарно, де там щоб зупинився хтось. Приходиться чекати поки всі машини не проїдуть. А це ж дитина, вони менш терплячі. Шкода хлопчика. Хтось знає як він?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus