USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку на пішохідному переході збили жінку

27 Травня 2016 15:30
Дорожньо-транспортна пригода з потерпілою трапилася сьогодні у Луцьку в обідню пору.

Про це Інформаційному агентству Волинські новини повідомили свідки ДТП.

Як розповіла речниця патрульної поліції Ольга Бузулук, близько 13.30 на вулиці Карпенка-Карого автомобіль Ауді здійснив наїзд на літню жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. У потерпілої – відкритий перелом лівої ноги, її госпіталізували у Луцьку міську клінічну лікарню.

Згідно попередніх даних, водій авто не перебував у стані алкогольного сп'яніння. Натомість правоохоронці встановили, що кермувальник не мав при собі страхового полісу та свідоцтва про реєстрацію автомобіля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
анонім Показати IP 27 Травня 2016 15:58
Зверніть увагу на те , як зараз на переходах переходять дорогу! Пішоходи перебігають ,щоб не втрапити під колеса мажорних, а де поліція? Постійте на переходах біля Укртелекома (Промінь) та біля ЦУМа. Старша жінка забарилась чуть- чуть і ось результат!
Хм до анонім Показати IP 27 Травня 2016 17:33
Ну й жебри) всі хто на авто у вас мажори) та ви просто булками зайвий раз не поворушите аби щось мати,тільки пащекуєте в коментах з телефону за який ще кредит не виплачено)
я Показати IP 27 Травня 2016 16:19
Зараз водії почнуть писати, що "пливуть пішоходи по дорозі"! Всі водії добре знають де у місті "зебри" невже так важко пригальмувати, щоб такі от ситуації не траплялись? А почались літні канікули, стає страшно за дітей.....
123 до я Показати IP 27 Травня 2016 17:18
якщо повзе, то пів біди. Вчора їхав по пр. Відродження, біля "Там-Там експресу" випригує дурило на дорогу і починає бігти, ледве викрунув кермо в сторону, щоб не посадити його на капот замість фігурки оленя. А якби я того парнокопитного збив, то вже б писали: "вот козел, преться як дурнуватий" і пофіг було б інтернетним пальцеблудам, що їхав я зі швидкістю 40км/год, а воно дурне саме під колеса лізло.
Водій Показати IP 27 Травня 2016 18:03
З особистого досвіду сьогодні - по вул. Карпенка-Карого побачив 3 пішоходів (серед них і мама з коляскою) які стояли біля "зебри" і вичікували моменту для переходу дороги (швидкість машин тут до 90, суцільний потік транспорту) - пригальмовую здалеку і зупиняюсь за 2-3 м від переходу, пішоходи переходять, і тут машина яка рухалась позаду, думаючи що я "тупо тормоз" обганяє мене і в бокове вікно мені щось показує, а люди тим часом переходять дорогу буквально в нього перед капотом - все минулось в кількох сантиметрах - мене після того трусило. Жінці і дітям, та й собі, забороняю переходити дорогу якщо автомобіль який їде не зупинився остаточно для того щоб їм дати дорогу - наприклад.водій може повільно їхати розмовляючи по телефону, а потім і газнути.
ХХ до Водій Показати IP 27 Травня 2016 20:58
Шановний відразу видно що ви не водій, а фантаст! Подумайте що ви написали, які 90 км/год біля базару в такий час(13.30) макс 60 км/год, а то і 40!!!!!!!! Ви напевно "гебельс ТВ" передивились.
До ХХ до ХХ Показати IP 28 Травня 2016 02:10
Шановний, Карпенка-Карого - це не лише Варшавка
XX до До ХХ Показати IP 28 Травня 2016 12:36
Дана пригода трапилась саме не переході біля ринку! Тому не треба фантазувати, оскільки згадувана вулиця є доволі протяжною!
олег до Водій Показати IP 28 Травня 2016 11:55
Напевно ти ,,ВОДІЙ,, кобили а не автомобіля -коли стверджуєш про швидкість в місті 90 км\на годину. Напевно в тебе замість мозгу рідина невідомого походження.Дальша дискусія невмістна.Шок ОЛень і тільки.
ніка Показати IP 27 Травня 2016 18:31
правильно не всі машини зупиняються на переході коли ідуть люди в четверг біля 5 школи 2 машини не зупинились даже ...о там треба чергувати поліціі а не кататись в машині !
Яна Показати IP 27 Травня 2016 20:11
Да....щоб небуло таких випадків потрібно самим людям навчитись правильно переходити дорогу по правилам. Сама бачила що якесь чмо лізло під машину та щей не на пішоходному переході!! Але й бувать таки випадки що і водії самі порушують правила. Якщо біля пішоходного переходу немає світлофора вони повинні зупинятись самі
Лучанка Показати IP 27 Травня 2016 22:15
Треба водіям навчитись пригальмовувати біля пішохідних переходів коли бачать що чекають люди щоб перейти дорогу!!!!! Не один раз зранку переходячи дорогу біля автоколони приходиться чекати по 10 і більше хвилин щоб перейти на інший бік самій чи з дитиною. Ніколи не вилітаю на дорогу під машину, але і чекати зранку поки хтось додумається зупинитись теж довго. там рух безкінечний. Навіть перейшовши першу частину дороги приходиться стояти і чекати поки проїдуть машини з іншої сторони. Це нормально?
Лучанин Показати IP 27 Травня 2016 23:46
Шановні! В ПДР все прописано. Достатньо прочитати та виконувати абсолютно всім!
Юрій. Показати IP 29 Травня 2016 00:43
Аварія сталась на моїх очах.Ця бабка ледь переходила дорогу.Водій триндів по телефону...Це страшно.
Анонім Показати IP 29 Травня 2016 02:12
Знаю цього водія і цю машину не дивно шо без тех паспорта і страховки...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus