USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку не розминулися «Мерседес» і «Москвич», в авто були діти

21 Жовтня 2016 22:08
Аварія за участю "Мерседеса" і "Москвича" сталася в Луцьку. В салоні останнього було двоє дітей.

Про це повідомляє Волинь 24.

Автомобіль "Москвич 412" рухався вулицею Рівненською в бік центру міста. Коли водій повертав на вулицю Авторемонтна, "Мерседес S-Класу" вдарив у бокову частину "Москвича". Іномарка рухалася з центру в напрямку вулиці Рівненської.

Водія "Москвича" забрала карета "швидкої", чоловік травмував руку через порізи склом. Кермувальника "Мерседеса" забрали на огляд у наркодиспансер на предмет наявності у крові алкоголю.

Окрім того, в салоні "Москвича" знаходилося двоє дітей: хлопчик 10 років і дівчинка, якій 7 років. До них також приїхала швидка, проте медична допомога їм не знадобилась. Вони отримали шок і дуже перелякалися.

Обидва автомобілі від удару зазнали значних механічних ушкоджень. "Москвич", зі слів очевидців, не підлягає ремонту, у нього побиті всі вікна. А в "Мерседеса" - побитий передній бампер і погнутий капот.

Слідчо-оперативна група з"ясовує, хто винний у зіткненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 21 Жовтня 2016 22:45
Був на місці пригоди. Саме більше шкода дітей, вони найбільше перелякалися. Чоловік з мерса - Мужик, за бляхи не переживав, поводив себе адекватно. Думаю у них всіх все буде добре.
алекс Показати IP 22 Жовтня 2016 00:45
катаюсь там кожен день якшо світлофор не робить є знак ! все просто ! це те саме шо іти і вдаритись головою в стовп ... им на ишаках ездить а не на машинах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus