USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку в соборі обікрали священика

4 Травня 2016 10:28
Слідчі Луцького відділу поліції оголосили підозру 24-річному мешканцю Луцька в скоєнні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до шести років обмеження волі, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

У квітні, із заявою до луцьких правоохоронців звернувся 41-річний священнослужитель Свято-Троїцького Собору. Він розповів поліцейським, що невідомий з приміщення вівтарної частини Собору викрав його куртку та сумку.

Оперативники встановили, що крадіжку скоїв 24-річний мешканець обласного центру. Викрадене вилучили та повернуть власнику.

Наразі слідчі Луцького відділу поліції оголосили волинянину про підозру в скоєнні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до шести років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дяк Показати IP 4 Травня 2016 11:38
Вкрав крадене.
Иван Показати IP 4 Травня 2016 11:45
Церковь отделена от государства, посему зачем обокравшего батюшку вора пусть судят по церковным законам, а не по государственным? Тюрьма не лечит , а - калечит.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus