USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку збили велосипедиста. ОНОВЛЕНО

2 Квітня 2016 10:05
Дорожньо-транспортна пригода, в якій травмувався велосипедист, сталася орієнстовно о 9:50 сьогодні, 2 квітня. ДТП трапилася на вулиці Гончарівка в районі вулиці Львівської. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомиили очевидці.

На місце прибули патрульні поліцейські, через декілька хвилин приїхала "швидка".

Згідно з попередніми даними, чоловіка зачепив самоскид, МАЗ синього кольору, внаслідок чого чоловік упав та розбив обличчя. Також чоловік поскаржився на болі в серці

Наразі постраждалому, який, як з'ясувалося, зазнав значних травм, надають допомогу медики "швидкої".

Відповідно до інформації очевидців, самоскид, який проїжджав поруч, покинув місце пригоди. Проте екіпаж патрульної поліції оперативно знайшов водія і повернув на місце події. Наразі поліція з'ясовує обставини пригоди і причетність до неї водія самоскида.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вася Показати IP 2 Квітня 2016 10:49
за порядком потрібно огородити чи позначити місце дтп, виставити аварійний знак, а після цього надавати допомогу потерпілому і т.д. Тут бачу один коп надає допомогу, другий робить селфі , після таких дій читаю повідомлення про наїзд на поліцейське авто чи патрульного на місці дтп... Виконання Закону потрібно починати з себе "Моя нова поліція"
55 до Вася Показати IP 2 Квітня 2016 16:49
http://www.volynnews.com/news/extreme/shcho-robyty-iakshcho-potrapyv-u-dtp-pokrokova-instruktsiia/ Рятувати життя і здоров'я - це головне і першочергове. Решта вторинне. Місце пригоди фіксується та огороджується ПІСЛЯ надання першої допомоги потерпілим - п.2.10 ПДР -ґ)
Анонім до 55 Показати IP 3 Квітня 2016 12:45
ЕеекКккееккнншоккк
Реаліст Показати IP 2 Квітня 2016 13:10
Аварію з БМВ та велосипедистом на перехресті Кравчука-Конякіна(велосипедист загинув)-зам*яли?Хто? .....Може хтось -*в курсі*,повідомте,бо щось мовчить нова поліція...
Дмитро Показати IP 2 Квітня 2016 14:30
А що з вбивством, п'яним вир*дком, двох жінок, навпроти консульства? Хтось може сказати? І BMW велосипедиста ближче до перехрестя Кравчука-Гордіюк збило, хоча це не суттево... Теж цікавить доля цього п'яного вир*дка???
рпги Показати IP 2 Квітня 2016 15:39
за збитого велосипидиста на бемве вже водій відкупився нічого не міняється

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus