USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Маріуполі загинув боєць нацгвардії, двоє поранених. Наслідки обстрілу

24 Січня 2015 14:27
У Маріуполі в результаті обстрілів загинув один боєць Національної гвардії, двоє отримали поранення.

Кількість жертв серед мирного населення зросла до 15 осіб, 76 мають поранення різного ступеня важкості, - повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу МВС.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк терміново зібрав оперативний штаб. Ужито першочергових заходів для допомоги постраждалим.

Нагадаємо, о 09.25 бойовики незаконних збройних формувань здійснили черговий терористичний акт — з реактивних систем залпового вогню “Град” вони обстріляли східну околицю Маріуполя.

ЧИТАТИ ЩЕ: БОЙОВИКИ ОБСТРІЛЯЛИ МІСТО МАРІУПОЛЬ - Є ЗАГИБЛІ І ПОРАНЕНІ. ВІДЕО

О 13.30 Мікрорайон "Східний" у Маріуполі знову був обстріляний з "Градів".

РОЗВІДКА: НА МАРІУПОЛЬ ВИПУСТИЛИ ТРИ ПОВНІ БОЙОВІ КОМПЛЕКТИ "ГРАДІВ"

Під час обстрілу Маріуполя три установки "Град" випустили в напрямку міста повні бойові комплекти - 120 бойових снарядів.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на повідомлення міськради Маріуполя.

Згідно з даними штабу сектора "М", територія жилмасиву "Східний" Маріуполя була обстріляна бойовиками так званої "ДНР" з боку населених пунктів Саханка / Заїченко.

"За даними розвідки, три установки "Град" випустили в напрямку житлових кварталів міста по повному боєкомплекту. Терористи свідомо знали, що в напрямку обстрілу знаходяться житлові будинки і дислокується велика кількість мирного населення",

- зазначили у мерії.

Як уточнили у прес-центрі сектору "М", один з боєкомплектів Граду був випущений саме по місту, два інших - по блокпостах на його околицях.:

Наслідки обстрілу Маріуполя:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus