USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Мюнхені – теракт: є загиблі і поранені. Оголосили надзвичайний стан

22 Липня 2016 21:33
У торговельному центрі в Мюнхені (Німеччина) відкрили стрілянину. На місці теракту є українці.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

В Мюнхені оголосили надзвичайний стан, - повідомляє ТСН.

Мешканців міста через систему оповіщення для смартфонів Katwarn проінформовані про режим НС в місті, в столиці Баварії триває поліцейська спецоперація. Громадян просять не покидати квартири. Жителям рекомендують уникати площ і вулиць. Також повідомляють, що стрілки перебувають в бігах. Поліція Мюнхена заявляє про високий рівень терористичної загрози у місті у зв'язку з стріляниною.

Згідно з інформацією німецької газети Muencher Abendzeitung, унаслідок стрілянини загинули щонайменше 15 осіб. Своєю чергою, Bild пише про 10 постраждалих. Німецькі телевізійні канали передають інформацію про 10 загиблих.

Поліція офіційно підтвердила загибель 6 осіб.

Поліція Мюнхена розшукує кілька підозрюваних у причетності до стрілянини в місті. Про це повідомляє Sky News. Точних даних про кількість злочинців, причетних до стрілянини в торговому центрі "Олімпія", немає.

Відомостей про осіб стрільців також немає. Жодного з них поки не затримали.

Достовірних відомостей про причини інциденту також не повідомляють. Поліція Мюнхена заявила, що стрілянина в торговельному центрі "Олімпія" розглядається як теракт.

У Мюнхені припинили роботу метро. Поліція порадила жителям міста залишатися вдома і не наближатися до торговельного центру. Також у Мюнхені евакуювали центральний залізничний вокзал

Консульство України у Німеччини повідомило, що на місці стрілянини у Мюнхені знаходяться українці. З ними зв'язалися телефоном. Серед загиблих громадян україни немає, - інформує МЗС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Бацька Показати IP 22 Липня 2016 22:21
Меркель і Оланду терміново треба сідати за стіл переговорів з ІД. Можна в мінському форматі. Питання номер один - надання особливого статусу особам які входять до ІД, шляхом зміни конституції держав, повна амністія і т д. П.С. Шкода невинних людей, які гинуть через близорукість своїх лідерів відносно питаннь світового тероризму.
Анонім Показати IP 22 Липня 2016 22:22
Якось фіолетово на них.Чесно)))
Анонім Показати IP 22 Липня 2016 23:10
В нас кожен день більше гине
Правда до Анонім Показати IP 23 Липня 2016 00:42
Ви повинні також розуміти, що у нас гинуть військові, які перебувають у зоні конфлікту, а у даному випадку йде мова про акт тероризму в громадському місці, де також могли бути і ви, могли їсти морозиво ваші діти і купувати продукти ваша мати!!
SS Показати IP 22 Липня 2016 23:23
Зондер команди і всіх любителів ісламу додому прискореним темпом
Анонім Показати IP 22 Липня 2016 23:25
Європа втонула в роспусті.Пропаганда геїв і всякої швалі робить свій результат.ІГІЛ хоч і терористи проте в них свої ідеї набагато здоровіші за європейську *ідаростію
Лучанин Показати IP 22 Липня 2016 23:39
Якщо чесно, так по*-й
Леонід до Лучанин Показати IP 23 Липня 2016 08:51
Приблизно те ж саме скажуть німці,коли Путін нас нагне,тільки по-німецьки.
Анонім до Леонід Показати IP 23 Липня 2016 10:52
А вони так і кажуть і казали
Коля Показати IP 23 Липня 2016 07:56
А нас реально людей голодом морять в всім пофі.
обкрадають українців Показати IP 23 Липня 2016 10:45
В Україні горе- війна і ніхто надзвичайного стану не вводить... а там теракт і надзвичайний стан ?! Ми, українці, самі себе не поважаємо і не захищаємо !!! ГГоре-владі війна на руку ... їхнє таке горе-керування дуже добре гроші з казни України-неньки красти і витрати будуть менші ....
Україна-руїна Показати IP 23 Липня 2016 13:16
Ми, українці самі на себе маємо розраховувати...І все для стабільності, процвітання України-неньки робити... і старому і малому і дорослому українцеві любити Україну-неньку !!! Нам тут жити, нашим внукам і правнукам !!! Влада теперішня в Україні накрадають з бюджету України, кредити МВФ також відмивають і в Ізраїль втікають ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus