USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Нововолинську - ДТП: у припарковане авто врізався шахтарський автобус

24 Лютого 2017 13:15
Аварія у Нововолинську за участю автобуса, що перевозить щахтарів, трапилася вночі 23-го лютого о 3:26 на вулиці Святого Володимира, інформує Буг.

Біля магазину “Салон Квітів” у припаркований автомобіль «Мерседес Віто» в’їхав автобус, який перевозить шахтарів. Зі слів потерпілої, водій автобуса їхав у сильний дощ і поправляв руками щітки на лобовому склі.

Власниця автомобіля «Мерседес Віто» Надія Мартиненко пише у себе на фейсбуці:

"Друзі! Зі мною трапилась така прикра подія. Вчора ввечері лишила авто біля роботи ”Салону Квітів”. А вранці прийшла і застала машину в такому стані. Викликала патруль поліції, чекаю. Прибігає такий собі ”поважний” і дуже ”чемний” чоловік. Починає кричати, тикати, пред’являти претензії. Чому це я кинула машину на проїжджій частині. Маючи понад 9 років стажу водіння, дивлюсь йому в очі, отримую перший ШОК!!!".



"Як виявилося, це – пан Селещук. Відомий в місті підприємець. Він має пасажирські автобуси і надає їх для перевезення шахтарів. От, його водій і зробив цей наїзд. О 3:26 ночі, був сильний дощ, він їхав, попраляючи руками щітки на лобовому склі, не помітив наш vito, що стояв припаркований на узбіччі", - додає постраждала.



Зі слів Надії, давши задню, пан Селещук став бідкатися, що може машина була запаркована і добре, але водія засліпило зустрічне авто. "Про те, що в автобусі були несправні щітки, ми дізналися згодом. У підсумку – дійшли згоди за європейським протоколом. Чекаємо оцінку експерта і відшкодування коштів страховою компанією. Дякую Богу, що постраждали лише метал і пластик, а всі живі і здорові", - написала водій пошкодженого авто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 24 Лютого 2017 13:37
Я в шоці! Де поліція Авакова?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus