USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Нововолинську не розминулися «ВАЗ» і «Шкода»

4 Липня 2015 12:38
4-го липня близько девятої ранку у Нововолинську на перехресті вулиці Дорошенка та бульвара Шевченка що біля центрального ринку сталася дорожньо-транспортна пригода, - інформує БУГ.

ДТП відбулася за участю «ВАЗу» та «Шкоди».

За попередніми даними, аварія сталася з вини водія «Жигулів» – він не поступився «Шкоді» дорогою, коли рухаючись на вулиці Дорошенка повертав до ринку. Від потужного удару в задній лівий кут «девятку» добряче розвернуло, аж на 180 градусів.

Свідкі ДТП також припускають що «Шкода» могла рухатись по головній дорозі з перевищенням швидкості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Штефан,Луцьк Показати IP 4 Липня 2015 13:24
Що ж то робиться на дорогах нашого Нововолинська, брати мої?
Штефан, Луцьк (він ж Показати IP 4 Липня 2015 14:26
Ця "Шкода Супер-В" - службовий авомобіль міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова. За кермом був його штатний водій нам зарплаті. Рухався із перевищенням швидкості. Менти, які панічно бояться "папи", таки відмажуть шофера і його шефа. Справа у тому, що сьогодні субота - вихідний день у нововолинській міськраді. Проте, водій гнав службове авто "господарю" для якоїсь корупційної біди. Контролю громадськості, як бачите за діями міського голови у шахтарському місті - 0.
Анатоль до Штефан, Луцьк (він ж Показати IP 4 Липня 2015 18:18
Звідки у Вас така інформація шановна пані Наталія Семенівно, що правоохоронці когось бояться? Усе буде прозоро для громадськості з боку нововолинських міліціянтів!
Штефан, Луцьк Показати IP 5 Липня 2015 09:33
Окрім того, "папік" і слуга народу, як виявилось - В. Сапожніков, вже втретє за цей рік, перебуває у відпустці. Якого милого службова "Шкода" їздить по місту, невідомо. Мабуть розвозила агітаційні матеріали на його 5-ту мерську каденцію. :)))
leo Показати IP 6 Липня 2015 11:34
Пане чи то пані Штефан ,не будьте бараном , і не робіть з нас таких як ви, у пана Борисовича шкода новіша , а це старенька , чи вам при кожному згадуванні марки Шкода завзди ввижається Борисович?
Свідок Показати IP 7 Липня 2015 00:53
Сьогодні 06.07.2015 близько 19 год. 30 хв. невідомий молодий чоловік на автомобілі ВАЗ-2101, з державним номерним знаком АС 2203 ВВ, жовтого кольору, збив пішохода на пішоходному переході та втік з місця події. Хто буде бачити цю худ...бу ловіть його і натовчіть йому пику. Шкода старенької бабусі яку він ледве не переїхав на дорозі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus