USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

У Нововолинську вночі згоріли два приміщення. Фото

28 Жовтня 2016 12:43
Два господарських приміщення постраждали під час пожежі у Нововолинську, - інформує БУГ.

Так, 28-го жовтня о 04:45 на вулиця Героїв АТО (Ковпака) 19 виникла пожежа. Повідомлення про горіння рятувальникам надійшло о 05:01. Вогнем зайнялися два господарських приміщення.

Коли на місце подій прибули рятувальні підрозділи, то вогонь уже охопив два господарських приміщення. В цілому – до 50-ти метрів квадратних. Пожежу вдалося ліквідувати близько 06 години ранку. Згідно з попередньою інфомацією, ймовірна причина загорання – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

У цих приміщеннях власники зберігали закрутки, взуття, одежу та інші господарські речі.


На місце подій прибули дві поліцейські патрульні машини. Саме правоохоронці встановлюватимуть фактичну причину пожежі.

Власники згорілих господарських приміщень мають скласти довідку про збитки, а тоді вже всі матеріали будуть направлені рятувальниками в поліцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus