USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Нововолинську затримали наркокур’єра

28 Липня 2014 11:44
Чоловік збував бупренорфін не лише місцевим, а й через мережу Інтернет – жителям інших населених пунктів, повідомили у прес-службі волинської міліції.

У поле зору працівників сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків 29-річний місцевий житель Нововолинська потрапив у травні. З’ясувалося, що чоловік на території міста, поблизу нічного клубу, збував наркотичний засіб бупренорфін.

– Згодом ми встановили його причетність до продажу наркотиків через мережу Інтернет, – розповів начальник СБНОН міськвідділу міліції Валентин Семенуха. – Вартість однієї таблетки препарату коливалася від 400 до 500 гривень. Окрім того, з’ясували й інші способи збуту наркотиків: від жителів інших населених пунктів спритник отримував гроші на кредитну картку, а наркотик передавав рейсовим автобусом. Якщо ж препарат хотіли придбати місцеві жителі, по мобільному телефону домовлявся про місце зустрічі, де й відбувалася угода купівлі-продажу.

Загалом у наркокур’єра правоохоронці провели три оперативних закупівлі бупренорфіну, а відтак поблизу автостанції його затримали.

– При особистому огляді фігуранта та обшуку в його помешканні виявили та вилучили гроші, наркотичні засоби, комп’ютерну техніку, з допомогою якої він збував наркотик через мережу Інтернет, засоби зв’язку та кілька сім-карток різних операторів. За даним фактом розпочали кримінальне провадження за статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, пересилання чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу, – наголосив Валентин Семенуха.

Згідно із законом, спритник може отримати до 10-ти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus