USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Ратнівському районі на місці пожежі виявили тіло жінки

23 Лютого 2017 14:23
За добу рятувальники ліквідували на Волині 3 пожежі. Під час однієї з них загинула людина, повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

Так, 22 лютого о 22:46 у селі Річиця Ратнівського району виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку. Ліквідували загорання співробітники Державної пожежно-рятувальної частини № 14 та місцевої команди села Річиця. На місці пожежі виявлено тіло власниці будинку 1929 року народження.

Ймовірна причина пожежі - несправність пічного опалення.

Окрім того, близько 2 години ночі у селі Рованці Луцького району зайнявся вогнем цегляний житловий будинок. На місце події прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №1, №2, частини спеціальної пожежної техніки, які сформували 3 газодимозахисні ланки, після чого вирушили у задимлене середовище та ліквідували пожежу.

Ймовірна причина пожежі - несправність пічного опалення.

Як повідомлялося раніше, того ж дня під час пожежі у Турійському районі постраждали дитина і бабуся.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus