USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Севастополі відключили опалення

30 Листопада 2015 12:54
У понеділок, 30 листопада, вранці у Севастополі призупинили подачу тепла в житлові будинки. Про це із посиланням на самопроголошеного директора департаменту міського господарства уряду Олега Казуріна пише ТАСС, - повідомляє ТСН.

Водночас він зауважив, що остаточне рішення про цілодобове опалення багатоквартирних будинків буде прийнято на засіданні комісії з НС ввечері.

"Аналіз погодних умов показує, що 11 грудня ми переходимо через 0 градусів. Наше завдання за середньодобової температури нижче 8 градусів подати тепло в багатоквартирні будинки. Ми третю добу з 0 до 6 ранку тепло подаємо", - запевнив Казурін.

З його слів, місто обслуговує 114 котелень та 10 котелень міністерства оборони. При цьому на двох котельнях ведуться профілактичні роботи, решта працюють цілодобово.

"Аварійних ситуацій на котельнях немає, багато аварій на мережах. Аварійні бригади працюють цілодобово", - додав самопроголошений чиновник.

Зазначимо, як повідомляють синоптики, наразі температура повітря у Севастополі становить лише 8 градусів тепла.

Нагадаємо, пізно увечері 21 листопада біля Чаплинки стався вибух електроопор, який викликав енергетичний колапс. Активісти, які блокують Крим, повідомили про сутички з силовиками неподалік від селища Чаплинка. Вони заявляли, що їх оточили близько сотні нацгвардійців і бійців батальйону "Херсон" і намагалися прокласти собі шлях до електроопор.

У результаті переговорів між силовиками та активістами обидві сторони відійшли від електроопор. Потім силовики змогли забезпечити ремонтні роботи заземлення ЛЕП. Після цього невідомі підірвали пошкоджені опори.

В "Крименерго" заявили, що всі населені пункти на анексированном півострові залишилися без світла. Після цього в окупованому Севастополі сталася масштабна аварія на газопроводі, унаслідок чого десятки будинків були відключені від газу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus