USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У центрі Луцька виявили підозрілий предмет

2 Липня 2015 18:02
Підозрілу коробку, яку виявили на Театральному майдані неподалік Свято-Троїцького собору, досліджували вибухотехніки.

Про виявлення підозрілого об’єкта повідомили сьогодні, 2 липня, приблизно о 16.30.

Як пояснив начальник сектору вибухотехнічної та пожежотехнічної експертизи НДКЦ при УМВС України у Волинській області Ігор Заболотний, на лінію 102 надійшло повідомлення про виявлення підозрілої коробки, тож за командою оперативно-чергового управління експерти виїхали на місце події. У результаті розвідки встановили, що там знаходиться підозрілий об’єкт у вигляді коробки.

Керівник групи спеціалістів-вибухотехніків прийняв рішення зруйнувати за допомогою гідроудару корпус коробки. Один зі спеціалістів підійшов до коробки та встановив, що корпус знешкоджений, всередині виявили муляж саморобного вибухового пристрою.

Для перестраховки об’єкт вирішили ще раз детально оглянути. Підтвердилася інформація про те, що це був лише муляж.

За станом на 17.30 вибухотехніки встановили, що у вигляді вибухової речовини у коробці був використаний папір, перемотаний скетчем. Також були наявні електричні провідники, що робило предмет схожим на справжню вибухівку.

Ігор Заболотний наголосив, що варто бути уважним до таких об’єктів, не забуваючи про те, яка ситуація нині в країні. З його слів, подібні виклики тепер здебільшого стосуються виявлення вибухонебезпечних предметів, які привозять на Волинь із зони проведення АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ДІСТАЛО Показати IP 2 Липня 2015 18:13
Сподобалось як міністр звільнив ДАІ на Миколаївщині, однак шкода що не бачить корупції в міністерстві, зокрема славнозвісної ПРИМУСОВОЇ ПІДПИСКИ журналу ІМЕНЕМ ЗАКОНУ. Чоловіка ЗМУСИЛИ передплатити на пів-року. Востаннє таке було до Майдану. Чи це лише Волинь заставляють?
Анонім до ДІСТАЛО Показати IP 2 Липня 2015 19:25
Да, дійсно, начальство у тебе - гади. Бо в наступному півріччі ти може і почитаєш цей журнальчик та взнаєш сенс слова "коррупція".
JlP Показати IP 2 Липня 2015 20:29
Бомба лежить, діти заглядають......................
Анонім до JlP Показати IP 2 Липня 2015 20:59
Та що тут незрозумілого? Навчання є навчання. Хоч твоє зауваження - дійсно куля в лоб, як і більшість інших світлин, які доказують те, що правоохоронці - виконавці були в курсі того, що це навчання.
ЗІС до Анонім Показати IP 3 Липня 2015 10:56
Так, дякуючи молодим організаціям, ми вчора провели навчання, точніше експеримент. Спільно з активістами ми хотіли перевірити як спрацює населення в даному випадку. Нажаль, є проблеми. Я думаю, чим більше будуть проводити такі експерименти, тим краще буде для нас всіх. Люди будуть більш обачними, а ми - оперативніші. На даний час нам всім помилятися заборонено. Можливо, ваша уважність може врятувати сотні людських життів.
бачила Показати IP 3 Липня 2015 07:34
Банальна міліційна трьохходівка. Предмет-дзвінок-прибуття групи. На старому ринку після базару тих коробок дуже підозрілих повно. Мабуть потрібно було пропірити керівництво умвс перед прийняттям закону про нацполіцію.
13 до бачила Показати IP 3 Липня 2015 14:27
пі**ося))
ЗІС Показати IP 3 Липня 2015 11:09
ну да, життєва приказка "говорити - не будинки будувати". Порівняно від ВАС, "бачила", молоді люди, хоть якусь користь зробили для мешканців нашого міста. На рахунок старого базару, то і ви зробіть якусь користь. Сходіть, допоможіть поприбирати, можливо щось знайдете, і якщо не втечете, то побачимо, як ви спрацюєте в даному випадку. З яких пір навчання, експерименти та співпраця з молодими активістами і особливо підозрілі коробки на старому базарі є підставою для перевірки керівництва УМВС.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus