USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька знайшли підозрілу сумку

26 Липня 2016 12:23
Підозрілу сумку виявив охоронник Луцького ЦНАПу поблизу сміттєвих баків.

Він зателефонував на екстрену лінію 102 й повідомив, що біля приміщення установи на вулиці П’ятницька гірка біля сміттєвих баків виявлено підозрілу сумку. У сумці поліцейські виявили речі.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

На місце події терміново виїхали слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції, спеціалісти-вибухотехніки, співробітники патрульної поліції Луцька та Державної служби з надзвичайних ситуацій Волинської області.

Спеціалісти-вибухотехніки, із застосуванням гідродинамічної гармати, дистанційно знешкодили сумку. Встановлено, що в ній знаходились речі. Жодної загрози для життя та здоров’я громадян немає.

Відомості про подію зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Думка Показати IP 26 Липня 2016 13:11
Хм...а якби в тій сумці лежало кіло тротилу, а піротехніки-сапери її підірвали в центрі міста
Знаючий Показати IP 26 Липня 2016 13:26
Дана гармата створина для того, щоб розбивати конструкції, а не підривати їх. Дії саперів були досить беспечні та професійні.
ИМЕЮ МНЕНИЕ Показати IP 26 Липня 2016 14:48
Чтож за кипиш устраивают с этими бомбами? Психологически террорист такие вещи оставляет в многолюдных местах, но в меньшей мере этому подвержены мусорники или подъезды (если там не живут какие-то политические деятели типпа Лаппинна))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus