USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Відділення «Ощадбанку» на Волині спробували пограбувати

25 Травня 2015 12:30
У відділення Ощадбанку, яке знаходиться у Нововолинську на 15-му мікрорайоні 23-го травня, проникли крадії, - інформує БУГ.

Потрапили зловмисники у приміщення шляхом злому решітки на вікні. Проте крадії до сейфу не дістались, адже він знаходився за зачиненими дверима, куди їм не вдалось проникнути. У приміщенні спрацювала сигналізація і на виклик прибула міліція.

«Злочинці зникли з місця події. Триває слідство», – повідомив заступник начальника Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області Юрій Душний.

Керуючий головного відділення Ощадбанку у Нововолинську Микола Малашук зазначив, що спроба крадіжки була, проте усі цінні речі на місці.

Люди, які проживають неподалік відділення Ощадбанку розповідають, що крадії все ж винесли сейф, проте він був порожній.

Також вони розповіли, що міліція довго не відповідала на дзвінки від мешканців сусіднього будинку, які почули щось неладне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Травня 2015 15:03
М. були в долі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus